Trucurile anti-îmbătrânire ale celebrităţilor

1 aprilie, 2016
trucur antiimbratranire jpeg

Sunt divele care par că nu îmbrătrânesc, aşa că atunci când se oferă să vorbească despre trucurile la care apelează în sensul ăsta, noi le ascultăm. Iată, aşadar, ce-au avut de spus despre tratamentele estetice la care apelează ele!

Victoria Beckham

image

Designerul a mărturisit că foloseşte exclusiv tratamentele de înfrumuseţare oferite de un doctor dermatolog pe nume Lancer. Acolo, Victoria beneficiază de nişte măşti faciale cu oxigen, despre care spune ea că sunt cele care-i fac tenul să arate perfect.

Halle Berry

image

Actriţa mizează pe faptul că nu ar trebui să-ncepi să combaţi ridurile atunci când nu e cazul. ”Nu am simţit încă nevoia pentru creme anti-îmbătrânire. Doar hidratez şi curăţ temeinic tenul. Femeile la 30 de ani apelează la creme anti-îmbătrânire mult prea repede”.

Jennifer Garner

image

”Îmi păstrez tenul curat, aplic cremă cu SPF, şi mă asigur că înainte de culcare pielea mea este hidratată şi curată. (...) Cât despre loţiunea protectoare, această ar trebui să facă parte din rutina ta zilnică, asemenea spălatului pe dinţi. ”, a povestit actriţa.

Cindy Crawford

image

Pentru Cindy cea mai bună reţetă este să ai un stil de viaţă echilibrat. Fără fumat, fără nopţi pierdute, fără mâncat aiurea. ”Dacă ai grijă ce faci de-a lungul anilor, n-ar trebui să te loveşti de probleme atunci când avansezi în vârstă”.

Jennifer Aniston

image

A mărturisit că genele ei greceşti au de-a face cu faptul că tenul său nu prezintă încă urme ale trecerii timpului, însă a menţionat şi că bea foarte multă apă şi doarme suficient pentru a-şi ajuta organismul să fie mereu fresh.

Julianne Moore

image

Pentru Julianne Moore, cel mai eficient truc de a preveni ridurile este să se ferească de soare. ”Spun asta oricărei persoane tinere pe care o întâlnesc. Feriţi-vă de soare! Eu mereu îmi aplic loţiune protectoare, şi merg pe partea drumului care e ferită de soare.”, a declarat actriţa.

Cameron Diaz

image

Tocmai a lansat o carte pe coperta căreia apare nemachiată. Fără ca imaginea sa să fie prelucrată. Actrişa spune că cel mai bun tratament anit-îmbătrânire este să-ţi accepţi vârsta, pentru a nu te mai stresa. ”Odată ce eşti împăcată cu vârsta ta, n-ai cum să arăţi rău”, spune ea.

Salma Hayek

image

Actriţa a declarat că ea nu acordă importanţă doar tratamentului pentru feţă, ci şi celui destinat mâinilor. ” Folosesc crema de faţă şi pe mâini. Iau ce-mi rămâne de la măştile de faţă şi le pun pe mâini, gât, decolteu, umeri şi chiar pe spate, înainte să mă culc”.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

La ea reţeta este simplă: multă apă, mult somn şi o bună curăţare a tenului.

Gwyneth Paltrow

image

”Pielea ta îţi dezvăluie toate secretele”, spunea Gwyneth într-un interviu, înainte să adauge că ”nutriţia sănătoasă, sportul şi hidratarea” sunt cele care îţi fac pielea să arate frumos.Recente pe Ok! Magazine

Damian D PNG
ramsey ok jpg
William, Kate si Harry, pe vremea cand ieseau in cluburi   Profimedia jpg
Dieta lui Dumnezeu FotoJet  jpg
okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg