Tunsori de Hollywood

22 iunie, 2010

Vrei să-ţi schimbi look-ul şi eşti în pană de inspiraţie? Trage cu ochiul la frumuseţile de peste Ocean. Anul acesta, starurile s-au întrecut în coafuri care de care mai îndrăzneţe. Părul scurt pare a fi tendinţa preferată de cele mai multe. Iata cateva tunsori de Hollywood in cele ce urmeaza.

Vrei să-ţi schimbi look-ul şi eşti în pană de inspiraţie? Trage cu ochiul la frumuseţile de peste Ocean! Anul acesta, starurile s-au întrecut în coafuri care de care mai îndrăzneţe. Părul scurt pare a fi tendinţa preferată de cele mai multe.

Tunsori de Hollywood - Halle Berry

Tunsoarea scurtă cu şuviţe mai lungi în dreptul urechilor n-a arătat niciodată mai sexy! Halle ne arată că poţi fi feminină şi fără o podoabă capilară bogată. Nu face această schimbare capitală decât dacă ai părul drept sau puţin ondulat! Dacă ai părul creţ şi nu vrei s-o copiezi pe Rihanna, fereşte-te de această tunsoare.

Tunsori de Hollywood - Michelle Obama

Prima Doamnă este adepta unui bob lung. La prima părere, tunsoarea poate părea conservatoare, însă părul este destul de lung pentru a putea fi coafat în diferite moduri. Bobul cu lungime până la umeri este potrivit pentru aproape toate fizionomiile.

Tunsori de Hollywood - Rihanna

Tunsoarea frumoasei de abanos este una riscantă dacă stilul tău nu este unul extravagant. Nu oricine se poate simţi în largul ei cu un ciuf în creştetul capului şi părul ras în părţi. Avantajul acestei tunsori este că-i versatilă şi nu te poţi plictisi niciodată de ea.

Tunsori de Hollywood - Reese Witherspoon

Actriţa este adepta părului lung, tăiat în scări, cu câteva şuviţe inegale pe frunte. Este o tunsoare perfectă pentru cele care vor să-şi schimbe look-ul fără să renunţe la lungimea părului. Se potriveşte cel mai bine unei feţe ovale sau în formă de inimă.Recente pe Ok! Magazine

eveniment lux distractie jpg
CadoulSpecial   cosuri cadou (1) jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca