Tunsorile verii. Inspiră-te de la Hollywood!

9 iulie, 2017
colaj hair jpeg

Odată cu venirea verii, schimbăm nu doar rutina de îngrijire, cât şi stylingul. Află care sunt trendurile şi fă un mic shopping de vară, pentru a proteja părul de efectele mediului.

Adrian Perjovschi

Expunerea la soare, băile frecvente în mare sau în piscină, combinate cu trecerea bruscă de la cald la aerul condiţionat, toate afectează atât sănătatea firului de păr, cât şi stylingul ales. Află de la specialişti ce trebuie să faci ca să stilizezi şi să protejezi stylingurile acestei veri.

Adrian Perjovschi, hairstilistul vedetelor, a comentat pentru OK! cele mai importante tendinţe ale verii şi ne-a recomandat cum să avem grijă de părul expus la soare.

Pixie Style

Anne Hathaway

Este una din tunsorile mele preferate, arată încă o data că poţi fi feminină cu o tunsoare scurtă, căci cel mai mult contează atitudinea cu care porţi tunsorile, ţinutele şi zâmbetul. Este cea mai cool tunsoare a acestui an şi cea mai îndrăzneaţă. Tunsoarea pixie texturată oferă foarte multă personalitate şi atitudine celei care o poartă, este foarte uşor de stilizat, cu puţină ceară cu aspect mat.

Medium Texture

Kendall Jenner

Pentru cele care nu vor să se tundă scurt, dar nici nu vor să lase părul foarte lung, există această tunsoare medium texture, de lungime medie şi texturată. Tunsoarea este o combinaţie între scări şi drept, poate fi purtată de oricine şi este foarte uşor de întreţinut. Putem folosi fixativul pentru styling.

Long Bob

Olivia Palermo

Aceasta este o tunsoare long bob clasic, care se potriveşte oricărei fizionomii şi oricărui tip de păr. Se poate purta brut, cu colţ, ca în cazul Oliviei, sau fără, texturat, ca în cazul Carei Delevingne. Este tunsoarea fresh a acestui an şi a fost adoptată de majoritatea vedetelor. Bineînţeles că merge foarte bine cu toate tehnicile de balayage. Un produs foarte potrivit de întreţinere este o cremă leave in, uşor modelatoare, cu protecţie termică şi efect hidratant.

Long Layers

image

Este o tunsoare texturată, care poate fi purtată şi pe păr întins, dar şi ondulat. Prin această tunsoare, lungimea este păstrată şi toată forma se dă în partea de calotă. Este o tunsoare foarte versatilă din punct de vedere al styling-ului, permiţând mai multe tehnici de vopsire (balayage & şuvite). Pentru întreţinere, recomand serum cu protecţie solară, care se aplică pe vârfurile uscate, cauzate, adesea, de decolorările succesive, pentru a obţine nuanţele deschise.Recente pe Ok! Magazine

Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin