Uită de blond! Rose Gold este culoarea vedetă a sezonului!

31 martie, 2018
rose gold 6 jpeg

Cristi Pascu, unul dintre cei mai apreciaţi hairstylisti din România, recomandă doamnelor şi domnişoarelor care iubesc blondul să îndrăznească mai mult şi să-şi vopsească părul Rose Gold, noua culoare vedetă a sezonului.

image

Nuanţa Rose Gold a fost lansată timid în urmă cu trei ani, însă a câştigat foarte mult teren în ultima vreme. Este o culoare frumoasă, spectaculoasă şi totodată decentă. Nu este ca verdele, să spunem, mult prea extravagant. De aceea, Rose Gold-ul nu este adoptat doar de tinerele excentrice ci şi de doamnele mai în vârstă”, spune Cristi Pascu.

“Această culoare se obţine doar pe o bază foarte deschisă, pe un blond foarte deschis. Nuanţele de roz pot pleca de la un roz închis până la un blond rose spre vârfuri. Din păcate, Rose Gold nu poate fi obţinut decât pe tonuri de blond foarte deschis. Nu se poate să fii şatenă şi să te aştepţi să obţii un rose. Părul trebuie decolorat şi abia apoi se poate obţine acest rose”, explică specialistul.

Culoarea se potriveşte oricărui tip de coafură, de la foarte scurt, la un centimetru sau periuţă, până la părul lung şi wavy, beach waves, messy hair sau cocuri.

image

Hairstylistul recomandă şi ce tonuri de roz să alegi, în funcţie de culoarea tenului şi explică procedura prin care  se obţin cele mai bune rezultate.

Rose Gold-ul că se potriveşte la toate tipurile de ten. Dacă vorbim de un ten măsliniu sau un ten închis, atunci rozul poate fi un pic mai pal şi se va vedea foarte bine; dacă vorbim de un ten foarte deschis putem merge pe un roz mult mai intens şi mai spectaculos

Fiind o culoare pretenţioasă, rose gold-ul necesită un ritual de întreţinere riguros.

“Trebuie să foloseşti un şampon de bună calitate care să-ţi protejeze culoarea. Dacă este prea agresiv, atunci nu face decât să scoată imediat culoarea la fiecare spălat. La fel şi dacă mergi la mare, apa mării, sau a oceanului fiind sărată, scoate mult mai repede culoarea. Pentru a menţine culoarea pe termen lung, trebuie să foloseşti o mască sau un balsam special, însă cel mai simplu este să faci o vizită hairstylistului odată la două săptămâni. Acesta îţi poate împrospăta culoarea, printr-o nuanţare uşoară la scafă, procedură ce durează maxim 10-15 minute”, spune Cristi Pascu.Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg