Uite cum arată Andreea Marin fără machiaj

15 martie, 2016
Andreea Marin jpeg

Până de curând, zâna nu s-ar fi lăsat văzută fără fond de ten, mascara şi ruj. Dar maturitatea a venit la pachet cu mai mult curaj şi cu o asumare a vârstei.

image

Puţine vedete din România se fotografiază fără machiaj chiar şi acum, când e un adevărat trend să-ţi expui online chipul, în varianta lui naturală. Dar Andreea Marin s-a raliat şi ea curentului şi, deşi în trecut şi ea avea grijă să apară în faţa fanilor în varianta ei „îmbunătăţită”, acum nu se mai teme să-şi arate chipul aşa cum e el, la primele ore ale dimineţii.

Oricum, trebuie să recunoaştem că vedeta a avut grijă, de-a lungul timpului, să-şi întreţină tenul tânăr şi sănătos şi numai cei mai cârcotaşi dintre internauţi i-ar putea găsi vreun defect major. Căci nici urmă de rid, de pată ori de coşuri pe faţă.

Aşa arată Andreea Marin fără machiaj.

„O nouă zi de filmări pentru «Preţuieşte viaţa» începe cu un zâmbet, peste care aplicăm un machiaj cât mai natural. Mai sunt exact 2 săptămâni până la prima emisiune! :)“, profită Andreea Marin de moment pentru a-şi anunţa din nou revenirea în televiziune.

Pungi sub ochi? Cearcăne? Toată lumea are aşa ceva şi se pare că, la fel ca Andreea Raicu, Andreea Marin a învăţat, cu timpul, să-şi asume aspectul natural şi să nu se ferească să-l expună. De altfel, zâna este un adevărat model pentru foarte multe dintre femeile din România, iar gestul ei nu face decât să le încurajeze să-şi recunoască frumuseţea lăsată de Dumnezeu şi să nu se lase influenţate de micile defecte, pe care fiecare dintre noi le avem. Căci, în fond, femeile vor fi mereu nemulţumite de felul în care arată, iar industria de frumuseţe prosperă de pe urma acestor veşnice nemulţumiri. Secretul constă, însă, în a înţelege că fiecare dintre noi are o frumuseţe aparte care, da, poate fi ajustată cu machiaj, dar pe care doar mulţumirea de sine o poate pune în cea mai frumoasă lumină.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
cib9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg