Un look nou? Serena Williams, cu părul într-o culoare trăsnită

24 martie, 2016
serena williams bruneta jpeg

Poate c-a trecut ceva timp de la St. Patrick’s Day, dar spiritul a rămas! Cel puţin pentru tenismana Serena Williams, care a ales să-şi schimbe lookul. Temporar sau nu, ce părere aveţi despre cum s-a vopsit vedeta?

Serena Williams şi-a uluit fanii din social media cu noul look

Starul sportiv de 34 de ani nu a apelat vreodată la schimbări radicale de look, iar pozele de pe Instagram nu pot spune cu exactitate dacă este vorba despre o perucă verde sau chiar e părul ei natural. Poza de pe Instagram pe care Serena a postat-o ne-o arată cu părul vopsit cu verde marin, dar cu vârfurile blonde, stil ombré – aşa cum poartă atâtea alte vedete, române sau internaţionale.

Serena Williams, acum câteva săptămâni

Tindem să credem că este vorba doar despre o schimbare temporară, cu ajutorul unei peruci, căci tenismana no. 1 în lume postase, înainte cu câteva săptămâni de fotografia cu părul verde, una cu părul ei natural, brunet. Şi puţin mai scurt, de altfel, dacă comparăm lungimea părului în cele două fotografii. “E timpul pentru o schimbare”, este comentariul la poza iniţială cu bruneta, mesajul “Pentru Genie şi Chrissie, voi aţi cerut-o!” însoţind a doua poză, cu Serena “vopsită” în nuanţa trăsnită de verde-blond. Să fie un look nou?

Foto Instagram