Un ten impecabil pentru o vacanţă fără griji (P)

18 iulie, 2017
family at the pool jpeg

Femeia modernă este la curent cu inovaţiile cosmetice, mai ales atunci când visează la „tinereţea veşnică“, însă rutina de îngrijire şi protecţie rămâne, totuşi, cel mai bun aliat în lupta cu trecerea timpului. Produsele Nu Skin oferă soluţia ideală pentru cei care doresc îngrijire profesională, mai ales atunci când vine vorba de perioada vacanţei.

image

Vara, în special, întreaga familie are nevoie de o protecţie sporită, pentru a evita arsurile, pigmentarea şi îmbătrânirea prematură a pielii. Gama Nu Skin Sunright, care oferă atât protecţie UVA, cât şi UVB, are o formulă eficientă, rezistentă la apă, şi o textură non-grasă. Protecţia oferită este completă, conferind protecţie atât pielii corpului sau feţei, cât şi buzelor atât de afectate de temperaturile ridicate.

image

Curăţarea, tonifierea, hidratarea sau aplicarea produselor de rejuvenare sunt un „must do“, mai ales după vârsta de 30 de ani. Pe lângă o serie de produse clasice de îngrijire, pielea noastră are nevoie de atenţie suplimentară în funcţie de sezon. Astfel, poţi alege Enhancer gel-balsam de la Nu Skin , ce conţine pantenol pentru hidratare şi aloe vera pentru calmarea pielii, ajutând la protecţia acesteia împotriva pierderii umidităţii. Acesta este destinat mai multor categorii de consumatori: bărbaţi şi femei cu toate tipurile de piele, inclusiv tipurile de ten gras, care doresc o hidratare uşoară sub formă de gel; bărbaţi care doresc să diminueze efectele de uscare sau iritare ale bărbieritului sau persoanele cu pielea afectată de arsuri solare sau arsă de vânt.

image

Spray-ul hidratant multifuncţional pentru păr, faţă şi corp NaPCA Moisture Mist de la Nu Skin este unul dintre cele mai utile produse de luat în trusa de vacanţă. Acid hialuronic conţinut funcţionează ca un agent hidratant eficient pe tot parcursul zilei, iar umectantul cu sodiu PCA reglează şi protejează nivelul optim de hidratare în profunzime.

image

Hidratarea pielii se face mult mai eficient dacă celulele moarte sunt îndepărtate. Astfel, exfoliantul cu efect de curăţare Liquid Body Lufra nu conţine săpun, exfoliază celulele moarte ale pielii cu ajutorul cojilor de nucă zdrobite, după care hidratează pielea cu aloe vera, oferind pielii strălucire, catifelare şi energizare.

image


Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg