Un ten impecabil pentru o vacanţă fără griji (P)

18 iulie, 2017
family at the pool jpeg

Femeia modernă este la curent cu inovaţiile cosmetice, mai ales atunci când visează la „tinereţea veşnică“, însă rutina de îngrijire şi protecţie rămâne, totuşi, cel mai bun aliat în lupta cu trecerea timpului. Produsele Nu Skin oferă soluţia ideală pentru cei care doresc îngrijire profesională, mai ales atunci când vine vorba de perioada vacanţei.

image

Vara, în special, întreaga familie are nevoie de o protecţie sporită, pentru a evita arsurile, pigmentarea şi îmbătrânirea prematură a pielii. Gama Nu Skin Sunright, care oferă atât protecţie UVA, cât şi UVB, are o formulă eficientă, rezistentă la apă, şi o textură non-grasă. Protecţia oferită este completă, conferind protecţie atât pielii corpului sau feţei, cât şi buzelor atât de afectate de temperaturile ridicate.

image

Curăţarea, tonifierea, hidratarea sau aplicarea produselor de rejuvenare sunt un „must do“, mai ales după vârsta de 30 de ani. Pe lângă o serie de produse clasice de îngrijire, pielea noastră are nevoie de atenţie suplimentară în funcţie de sezon. Astfel, poţi alege Enhancer gel-balsam de la Nu Skin , ce conţine pantenol pentru hidratare şi aloe vera pentru calmarea pielii, ajutând la protecţia acesteia împotriva pierderii umidităţii. Acesta este destinat mai multor categorii de consumatori: bărbaţi şi femei cu toate tipurile de piele, inclusiv tipurile de ten gras, care doresc o hidratare uşoară sub formă de gel; bărbaţi care doresc să diminueze efectele de uscare sau iritare ale bărbieritului sau persoanele cu pielea afectată de arsuri solare sau arsă de vânt.

image

Spray-ul hidratant multifuncţional pentru păr, faţă şi corp NaPCA Moisture Mist de la Nu Skin este unul dintre cele mai utile produse de luat în trusa de vacanţă. Acid hialuronic conţinut funcţionează ca un agent hidratant eficient pe tot parcursul zilei, iar umectantul cu sodiu PCA reglează şi protejează nivelul optim de hidratare în profunzime.

image

Hidratarea pielii se face mult mai eficient dacă celulele moarte sunt îndepărtate. Astfel, exfoliantul cu efect de curăţare Liquid Body Lufra nu conţine săpun, exfoliază celulele moarte ale pielii cu ajutorul cojilor de nucă zdrobite, după care hidratează pielea cu aloe vera, oferind pielii strălucire, catifelare şi energizare.

image


Recente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG