Vara asta se poartă L’Erbolario!

11 iulie, 2014
3 31 jpeg

Rezultată după numeroase studii în laboratoarele de specialitate, gama de protecţie solară L’Erbolario dozează filtrele UVA şi UVB, blocând razele nocive şi permiţând, astfel, o bronzare bună şi o protecţie optimă.

Soarele poate să ne fie şi prieten, dar şi duşman, la fel şi factorul de protecţie solară aplicat în funcţie de tipul pielii noastre. Dar vacanţa de vară înseamnă ore întregi scăldate în razele arzătoare sau petrecute la piscină sau la mare. Pentru a ne bucura eficient şi inteligent de ea şi pentru a nu regreta consecinţele lipsei protecţiei, gama L’Erbolario, disponibilă numai în farmaciile Sensiblu, se poate transforma foarte uşor în aliatul tău pe perioada vacanţei, dar şi după.

Rezultată după numeroase studii în laboratoarele de specialitate, gama de protecţie solară L’Erbolario dozează filtrele UVA şi UVB, blocând razele nocive şi permiţând, astfel, o bronzare bună şi o protecţie optimă. Lider pe piaţa cosmeticelor naturale din Italia, cu peste 35 de ani de experienţă în domeniul cercetării şi dezvoltării, acestea conţin substanţe naturale hidratante, nutritive şi calmante, conferind astfel garanţia unei epiderme rezistente, protejată de efectele îmbrătrânirii.

image

Având la bază studierea în detaliu a principiilor active ale plantelor asupra îngrijirii şi tratării pielii, îmbinând fitoterapia clasică cu ştiinţa cosmeticii moderne, produsele destinate îngrijirii pielii pe perioada vacanţei vor alcătui, cu siguranţă, trusa de care ai nevoie.

Printre vedetele care călătoresc foarte mult, vară de vară, se numără şi Laura Cosoi, care a testat de curând această gamă.

Ingrediente naturale & vacanţă fără griji

Spraysole cu FPS 30 este un produs de ultimă generaţie, foarte uşor de aplicat, rezistent la apă şi cu proprietăţi antiîmbătrânire. Uleiul de argan, al cărui rol antioxidant este potenţat de extractul organic de goji, alcătuind împreună un cocteil de vitamine extrem de eficient, încă din prima zi de expunere la soare.

Bronzul pe fast forward

Unguentul superbronznt nu este recomandat persoanelor cu pigmentul deschis sau cu pielea foarte sensibilă, dar este recomandat persoanelor cu pielea închisă, robustă, care este deja foarte bronzată sau care nu prezintă riscuri. Lipsit de filtre solare, acesta este bogat în elemente hrănitoare şi calmante, precum extractul de morcov, coajă verde de nucă şi aloe vera, pentru a asigura confortul şi strălucirea pielii în timpul şi după expunerea la soare.

Mândră de pielea ta

Şi pentru că nu ne bronzăm ca să stăm în casă, etalează-ţi noua nuanţă a pielii, potenţându-i strălucirea cu crema iluminatoare cu ulei de palmier şi aloe vera. Aceasta conţine pigmenţi irizaţi, care, pe pielea arămie, în contact cu soarele, va crea un reflex foarte plăcut, de efect. În plus, aceasta ajută la fixarea bronzului, având în acelaşi timp şi un efect hidratant.

Pentru a te bucura de efectele benefice ale acestei game, participă la concursul de pe Facebook!

https://www.facebook.com/LErbolarioinSensibluRomania/app_774827502557711Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png