Vedeta cameleonică! Carmen Negoiţă şi-a schimbat din nou look-ul!

16 septembrie, 2015
carmen negoita schimbare look jpeg

În ultima vreme, Carmen Negoiţă a experimentat tot felul de tunsori. Ieri, aceasta şi-a aniversat ziua de naştere, iar cadoul pe care şi l-a făcut a fost o schimbare de look binevenită pentru participarea la o nouă ediţie a London Fashion Week.

Fashion bloggerul şi-a început ziua aniversară alături de copii săi, Ingrid şi Harry, pe care i-a însoţit în prima zi de şcoală. Îmbrăcată cu pantaloni cu print arhitectural şi cămasă aurie, Carmen le-a fost alături aşteptând cu emoţii primele clase ale noului an şcolar.

image

Apoi, fashion bloggerul a trecut pragul salonului hairstylistului său pentru a recurge la o spectaculoasă schimbare de look. După ce, în urmă cu mai bine de două luni, şi-a scurtat părul, alegând o tusoare androgină, Carmen a ales de această dată să îl vopsească într-o nuanţă de roz.

image

Un nou look tocmai potrivit pentru a atrage privirile la London Fashion Week, săptămâna modei la care participă, pentru a patra oară consecutiv, începând de mâine.

image

„Îmi place să experimentez, atât ca şi vestimentaţie, cât şi în ceea ce priveşte coafura şi look-ul meu, în general. Aşa cum am mai spus, contrar părerilor, poţi fi foarte feminină şi poţi purta haine elegante chiar dacă eşti tunsă scurt. Mi-am dorit de mult timp acest tip de tunsoare şi mă bucură faptul că cei din jur îmi spun că îmi stă mult mai bine aşa decât cu părul lung. Am avut o zi de naştere foarte încărcată, obositoare pe alocuri. Abia seara am reuşit să mă relaxez sărbătorind, la restaurant, alături de familie şi de câteva prietene apropiate. Nu am avut timp pentru o mare petrecere pentru că joi plec la Londra, iar bagajele iau mult timp să fie făcute”, povesteşte Carmen Negoiţă.

Carmen Negoiţă va participa la o noua ediţie a London Fashion Week. La festivalurile precedente, fashion bloggerul român a fost fotografiat şi intervievat de jurnaliştii de la mari publicaţii internaţionale, apărând ulterior în reviste de modă prestigioase.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg