Vedete care au slăbit cu cafea verde

5 februarie, 2016
Vedete care au slăbit cu cafea verde jpeg

Dr. Oz, vedeta care a indus oamenii în eroare cu dieta cu cafea verde

Menţinerea la o greutate direct proporţională cu înălţimea poate fi o provocare imensă chiar şi pentru vedete. Aceste ar face orice să poată arăta excelent oriunde şi oricând. Pentru că trăim în era vitezei, nici vedetele nu mai au timp şi răbdare pentru a slăbi sau pentru a-şi menţine greutatea.

De aceea, au apărut peste noapte o mulţime de aşa-zise tratamente cu plante care te ajută să slăbeşti sănătos. Una dintre reţetele de succes, care a fost promovată intens este reţeta cu cafea verde sau pilule ce conţin anumite substanţe din cafeaua verde. Apoi, a mai fost un singur pas pentru a spune despre vedetele care au slăbit cu cafea verde, pentru ca acest produs să fie unul dintre cele mai comercializate de pe planetă.

Vedete care au slăbit cu cafea verde – cine şi de ce a promovat cafeaua verde?

La imaginea cafelei verde a contribuit unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori de emisiune din America, Dr. Oz, care a numit produsul ca miracolul care ne ajută să slăbim fără a ne schimba obiceiurile alimentare sau activităţile. Imediat după această emisiune milioane de oameni au început să caute şi să cumpere cafea verde.

Dr. Oz a declarat că un studiu a demonstrat faptul că acest produs ajută la debarasarea de kilogramele în plus. Problema a fost că studiul era efectuat doar pe 16 persoane, nefiind unul dintre cele mai serioase studii, aşa cum s-a arătat într-un final. De aici s-a pornit în căutarea adevărului, inclusiv a vedetelor care au slăbit cu cafea verde. Se pare că este doar o poveste prea frumoasă ca să fi fost vreodată adevărată. A slăbi doar luând o pilulă, dar mâncând ce vrei, cum vrei nu prea pare a fi real.

Vedete care au slăbit cu cafea verde – ajută cafeaua verde la pierderea greutăţii?

Mai mult decât atât, noile studii ale Societăţii Americane de Chimicale, care a efectuat studii pe substanţa “minune” din cafeaua verde, şi anume acidul clorogenic (CGA) a demonstrat faptul că substanţa nu joacă niciun rol important în pierderea greutăţii, din contră, poate ajuta la acumularea depozitelor de grăsime din ficat.

Studiile făcute pe şoareci, ţinuţi la diete normale, la diete bogate în grăsimi şi la diete bogate în grăsimi şi cu administrarea substanţei din cafeaua verde au arătat cu totul şi cu totul alte rezultate faţă de ceea ce s-a spus despre slăbirea rapidă cu cafea verde.

După 12 săptămâni de la începerea studiului, s-a arătat că şoarecii cărora li se administrase CGA nu numai că nu pierduseră în greutate, dar au arătat şi o rezistenţă mai mare la insulină, iar nivelul grăsimilor găsit în ficatul lor era mai mare.

Vedete care au slăbit cu cafea verde  - învaţă să slăbeşti normal şi natural

Aşadar, cura de slăbire cu cafea verde s-a demonstrat a fi o mare minciună, promovată de Dr. Oz şi Lindsey Duncan, cel din urmă având tot interesul să scoată în faţă produsul, căci compania condusă de el, Genesis Pure, vindea şi cafea verde, pe lângă multe alte produse.

Vedetele care au slăbit cu cafea verde nu au slăbit cu ajutorul acesteia, de fapt. Vedetele ţin diete speciale şi urmează un program de exerciţii foarte riguros, iar cele care se menţin de ani de zile aşa nu cred în miracole peste noapte. Asta ar trebui să credem şi noi, că niciun produs minune nu ne va ajuta să slăbim fără un minimum de efort.

Sursa: https://www.healthline.com/health-news/aging-green-coffee-extract-is-no-miracle-cure



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg