Vedete care au slăbit cu ceai verde

12 aprilie, 2016
Vedete care au slăbit cu ceai verde jpeg

Ceaiul verde este sănătos, este un bun înlocuitor pentru cafea şi te ajută să slăbeşti. De asemenea, ceaiul verde este unul dintre cele mai populare ceaiuri ale vedetelor de la Hollywood, unele staruri au reuşit să slăbească cu acest ceai, iar altele se menţin în formă. Află ce vedete au slăbit cu ceai verde.

Lady Gaga se menţine în formă cu ceai verde, vedeta bea o cană de ceai verde înainte de fiecare spectacol. "Întotdeauna beau o cană de ceai verde înainte de fiecare concert, îmi dă energie".

Wendy Williams

Wendy Williams a afirmat că a slăbit cu un prgram foarte strict, din care nu lipseau exerciţiile fizice, o dietă echilibrată şi ceaiul verde. Celebritatea a mai spus "Am slăbit 10 kg introducând ceai verde în dietă".

Vedete care au slăbit cu ceai verde - Johnny Depp bea în fiecare dimineaţă o cană de ceai verde

Johhny Depp a recunoscut că bea tone de ceai verde în loc de cafea. Pentru rolul lui Barnabas Collins, Johhny Depp a trebuit să slăbească destul de mult. "Întotdeauna îmi încep dimineaţa cu un bol de tărâţe de ovăz şi o cană de ceai verde".

Jennifer Aniston este dependentă de ceai verde

Jennifer Aniston a recunoscut că este dependentă de ceai verde. Îi plac băuturile bune, mai ales dacă este vorba de un ceai sănătos, un puternic antioxidant, care ajută la arderea grăsimii. "Ceaiul verde mă ajută să îmi păstrez corpul cât mai slim şi să mă simt bine".

Christina Aguilera a slăbit după naştere cu mult sport şi ceai verde. Consumul regulat, pe o perioadă îndelungată de timp a ceaiului verde ajută la eliminarea kilogramelor în plus. Consecvenţa şi dorinţa sunt la fel de importante.

Vedete care au slăbit cu ceai verde - Oprah Winfrey a înlocuit cafeaua cu ceaiul verde

Oprah Winfrey a declarat: "Am înlocuit cafeaua cu ceaiul verde şi am slăbit 5 kilograme în şase săptămâni".

Robert Pattinson bea ceai verde pentru a se simţi în formă

Robert Pattinson a fost văzut adesea bând ceai verde la filmările pentru seria Twilight.  Despre acest lucru actorul a spus "Mă face să mă simt în formă şi îmi menţine sănătatea şi forma slim a corpului".

Victoria Beckham a început să dezvăluie din secretele dietei sale. Victoria bea ceai verde pentru pierderea kilogramelor în plus şi pentru menţinere. Aşa se menţine slim, cu ceaiul verde care arde grăsimile.

Vedete care au slăbit cu ceai verde - Gwyneth Paltrow bea mereu ceai verde pentru a se menţine

Sandra Bullock a declarat că este fata care adoră ceaiul verde. De altfel, actriţa mereu sfătuieşte să se înlocuiască cafeaua cu ceaiul verde.

Pentru a pierde din kilograme la promovarea Iron Man 2, Gwyneth Paltrow a trebui să îşi dubleze exerciţiile fizice şi să ţină o dietă strictă. În fiecare dimineaţă, după ora 7 vedeta trebuia să bea o cană de ceai şi o cană de suc de napi.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg