Vedete care au slăbit cu dieta Dukan

16 ianuarie, 2015

Vestea dietei uşoare Dukan a ajuns rapid la urechile vedetelor din toată lumea, după ce a făcut furori în Franţa. Femei ca Kate Middleton, Jennifer Lopez şi Penelope Cruz au ţinut această dietă pentru a-şi menţine formele cât mai tinere şi mai frumoase.

Pierre Dukan, inventatorul celei mai controversate diete din ultimii ani, a făcut milioane de franţuzoaice să slăbească cu ajutorul dietei sale.

Vedete de la Hollywood care au slăbit cu dieta Dukan

Bineînţeles că vestea a ajuns rapid şi la urechile vedetelor din toată lumea. Femei ca Kate Middleton, Jennifer Lopez şi Penelope Cruz au ţinut această dietă pentru a-şi menţine formele cât mai tinere şi mai frumoase. Nu este uşor să fi mereu în formă, să ai grijă ce mănânci şi cât, de aceea dieta se pare că este excelentă.

Pierre Dukan însuşi este de părere că ducesa a slăbit prea mult în urma dietei: “Cred că a slăbit prea mult. La începutul dietei avea pomeţi, acum nu mai are deloc”. Se pare că francezul a sfătuit-o chiar că este sănătos să ţină dieta şi pe parcursul sarcinii.

Se pare că Jennifer şi Penelope au apelat la această dietă, care te face să pierzi kilograme foarte repede şi uşor. După naştere, vedetele şi-au dorit să ajungă la kilogramele dinainte.

Vedete din România care au slăbit cu dieta Dukan

Nici vedetele de la noi nu se lasă mai prejos când vine vorba de a arăta cât mai bine. Printre vedetel care au slăbit, Bodo de la Proconsul s-a hotărât să scape de kilogramele în plus cu dieta Dukan, Corina Chiriac se foloseşte de această dietă când simte că trebuie să mai slăbească şi Mirabela Dauer se simte mulţumită de rezultatele dietei Dukan.

Dieta are 3 etape, mai întâi se consumă mai multe proteine, care duce la scăderea în greutate, apoi în etapa a doua se introduce treptat şi consumul de legume, până se ajunge la greutatea dorită. Etapa a treia este pentru a menţine greutatea obţinută, iar pentru a se întoarce la regimul de viaţă obişnuit, cea sau cel care ţine această dietă va trebui să respecte 3 reguli pentru tot restul vieţii.

Nu oricine este de acord cu această dietă, totuşi, ea s-a demonstrat a fi periculoasă pentru mulţi. Alte acuze aduse la adresa acestei diete sunt faptul că nu există cercetări ştiinţifice care să susţină că dieta nu poate face vreun rău, ci oameni sunt obligaţi să-l creadă pe cel care a creat-o. De altfel, dieta îi face pe cei care o ţin să piardă şi masă musculară, nu numai kilogramele în plus.

S-ar părea că dietele bazate pe proteine vegetale sunt mai sănătoase decât cele bazate pe proteine animale, cu toate acestea, dieta Dukan este încă la modă printre vedete.Recente pe Ok! Magazine

Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg
Jeff Bezos și Lauren Sanchez s au logodit, Foto Profimedia (1) jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg