Vedete care au trecut de la blond la brunet

16 februarie, 2016
Vedete care au trecut de la blond la brunet jpeg

O schimbare de look este întotdeauna binevenită, mai ales atunci când vrei să şochezi sau pur şi simplu încă îţi cauţi coafura perfectă şi culoarea părului potrivită. Iată câteva dintre vedetele care au trecut de la blond la brunet, în speranţa că vor fi mai frumoase.

Hilary Duff blondă, aşa cum a obişnuit pe toată lumea

Hilary Duff brunetă, în 2011

Vedete care au trecut de la blond la brunet - Hilary Duff brunetă, o schimbare incredibilă

Despre Hilary Duff se credea că nu o să renunţe niciodată la nuanţele sale de blond. Iată că toată lumea s-a înşelat, căci Hilary s-a apropiat din nou de nuanţele de brunet, lăsându-şi buzele transparente şi ochii uşor fardaţi. O schimbare care îi prinde foarte bine.

De la un look foarte cool, cu un blond foarte deschis, Agyness Deyn a spart regulile personale şi a apărut cu o freză stil anii 86 ai Angliei de un brunet foarte la modă.

Keira Knightly în rolul din "Piraţii din Caraibe"

Keira Knightly în 2011, schimbare de look

După ce a încercat şi blondul, Keira Knightly s-a reîntors la dragostea dintâi, brunetul arzător, care o face să pară mult mai tânără, mai luminoasă şi mai sexy. Pentru unele vedete blondul nu merge şi gata.

Kristen Stewart brunetă şi foarte sexy

Chiar dacă toată lumea o ştie blondă, Kristen Stewart a experimentat în trecut şi culori închise, precum caramel şi tonuri de cafea, nuanţe ce o făceau să pară ca o regină.

Dakota Fanning a venit la premierea filmului The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 din Los Angeles, toate privirile au fost întoarse spre noul său look, de la blond la brunet. Probabil că vedeta şi-a dorit să îşi ia rămas bun de la rolul din film într-un mod original. Şi i-a ieşit, toţi au fost încântaţi de schimbare.

Jessica Biel blondă în 2007

Jessica Biel brunetă, frumoasă şi apetisantă

Jessica Biel este una dintre blondele preferate de laHollywood, de când şi-a făcut un renume pe marile ecrane, toată lumea o adoră. Blondă are un aer tineresc şi foarte libertin, însă Biel a încercat şi varianta ei mai serioasă şi sexy cu un şaten închis foarte strălucitor.

După ce şi-a dat seama că blondul nu i se potriveşte, Victoria Beckham s-a întors la nuanţele sale închise de brunet, la tunsorile mai serioase şi la o privire mult mai serioasă şi sexy.

Lauren Conrad brunetă în 2009

În 2008 Lauren Conrad a declarat că a fi blondă îţi dă un aer mult mai sexy şi tineresc, dar în 2011 s-a reîntors la nuanţa sa de brunet fără prea mari regrete.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg