Vedete care au trecut de la brunet la blond

22 septembrie, 2015
Vedete care au trecut de la brunet la blond jpeg

Blondul este foarte la modă la Hollywood în orice sezon, aşa că multe vedete au profitat de ocazie şi şi-au schimbat look-ul în timp. Iată câteva vedete care au trecut de la brunet la blond.

image

Anne Hathaway a şocat întreaga lume atunci când a apărut la Met Gala cu părul tăiat şi blond, în primăvara lui 2013. Acum a revenit la normal, poartă părul brunet şi lung pe spate.

În aprilie 2014, starul Jennifer Love Hewitt s-a gândit să facă o schimbare de look, apărând blondă în public. Dar, şi-a revenit la culoarea dinainte în timp pentru rolul său din Criminal Minds.

Vedete care au trecut de la brunet la blond – multe dintre vedetele care au experimentat brunetul, s-au întors bucuroase la blond

Chiar şi Kristen Stewart a avut o perioadă în care a testat blondul de propria piele, în 2007. Acum a trecut la părul scurt, în nuanţe de roşu şi foarte chic.

Actriţa din Modern Family, Sarah Hyland, arată foarte diferit de când a trecut la blond. Vedeta a scris pe Instagram: “Se spune că blondele se distrează mai mult. Să vedem dacă este adevărat”.

Renne Zellweger arată mult mai bine blondă decât brunetă, asta este clar. Blondă şi machiată este tot ce îi trebuie apetisantei actriţe. Acest lucru este valabil şi pentru Reese Witherspoon, blondul îi conferă acea privire inocentă şi acel look proaspăt de adolescentă.

Scarlett Johansson este genul de femeie care arată la fel de bine brunetă, ca şi blond, însă blondul o pune mult mai mult în evidenţă şi o face mai seducătoare, mai tânără şi mai inocentă.

Vedete care au trecut de la brunet la blond – Lindsay Lohan, total diferită când e blondă

image

Frumoasa actriţă Katherine Heigl arată la fel de bine atât brunetă, cât şi blondă. Actriţa a ales blondul pentru acest an, ceea ce o avantajează enorm, îi defineşte şi îi evidenţiază trăsăturile.

O altă vedetă care îşi schimbă culoarea la păr mai des decât îşi schimbă şosetele este Lindsay Lohan, care arată mult mai bine brunetă, deoarece se apropie mai mult de culoarea ei naturală a părului. Deşi a fost văzută de multe ori blondă, vedeta pare îmbătrânită cu 10 ani când vrea să fie blonda apetisantă.

Fergie a încercat multe coafuri de-a lungul timpului, însă brunetul nu este neapărat culoarea ei. Blondul o avantajează mult mai mult. Chiar dacă Angelina Jolie a schimbat şi ea multe culori la păr, blondul nu este culoarea care o avantajează prea mult.

Natalie Portman a apărut la deschiderea L.A. Dance Project cu un nou look, care a bucurat pe toată lumea – culoarea părului de un super blond o avantajează enorm pe actriţă. Deşi brunetul o face să arate mult mai slabă, se pare că actriţa este foarte fericită cu noua culoare.

Vedete care au trecut de la brunet la blond – Charlize Theron, cu trăsături la fel de fine chiar şi când este blondă

Poate că nu ne-o puteam imagina pe superba Charlize Theron fără ciocolatiul din păr, dar iată că şi blondul ca de miere o fac să arate la fel de elegantă şi rafinată. De când a ales să îşi schimbe părul din brunet în blond, super modelul Kate Moss nici nu s-a mai gândit să renunţe la nuanţele deschise.Recente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG