Vedete care fac jogging indiferent de cât de aglomerat le este programul

18 august, 2015
Carolina Herrera Honored With 2014 Couture Council Award At Luncheon Benefit For The Museum At FIT   Arrivals jpeg

Toate persoanele sunt ocupate în zilele noastre, însă unii nu pot trăi fără jogging, oricât de aglomerat le-ar fi programul. Iată câteva vedete de la Hollywood care fac jogging pe a se păstra în formă.

image

Gwyneth Paltrow, care de altfel este mereu în formă şi arată excelent, a fost văzută de mai multe ori alergând în Central Park. Kim şi Kourtney Kardashian nu ezită să facă pogo jogging, astfel că se distrează şi fac şi mişcare.

Vedete care fac jogging – soţ şi soţie, împreună oriunde, inclusiv la alergat

Lui Josh Duhamel îi place să alerge pe plaja din Miami, să se bucure zilnic de briza mării. Dar, de multe ori a fost văzut alergând de soţia sa, Fergie. După tragedia din Japonia din 2011 cutremurul urmat de tsunami, actorul a alergat pentru a strânge bani în ajutorarea victimelor tragediei.

image

Actriţa din Modern Family şi mamă a trei copii, Julie Bowen este văzută deseori alergând în apropierea casei sale, dar a participat cu drag la numeroase maratoane. Mai mult, actriţa a declarat că o zi fără jogging este foarte ciudată, totul pare de nesuportat, aşa că încearcă din răsputeri să nu rateze alergatul de dimineaţă.

Bărbaţilor le place joggingul în briza mării, căci starul Twilight, Kellan Lutz face jogging mereu pe plaja Venice.

Vedete care fac jogging – alergatul ca terapie şi menţinere a sănătăţii mintale şi corporale, pentru unele vedete

Pentru Renne Zelleweger joggingul este timpul său, este terapia pe care o foloseşte pentru a se menţine sănătoasă din toate punctele de vedere. Reese Witherspoon se păstrează în formă făcând jogging alături de soţul său, dar şi mergând cu bucurie la cursuri de dans.

Hugh Jackman îşi urmăreşte alergând fetiţa, Ava, care se dă pe o trotinetă în New York. Se pare că mişcarea în familie este la modă.  Miley Cyrus îşi scoate deseori câinele la alergat în Los Angeles, asta ca să nu se plictisească singură.

Katie Holmes se pare că este împătimită de alergat, în 2010 a alergat la Maratonul New York şi s-a antrenat cu Wes Okerson pentru acest maraton. Sean Combs s-a înscris şi el la maratonul din 2009 şi a declarat că a fost o experienţă cât se poate de nebunească şi interesantă.

Vedete care fac jogging – vedete care încurajează femeile să se menţină prin alergat

Super modelul Heidi Klum încurajează femeile să se menţină alergând, ea a făcut jogging alături de alte vedete, precum Kim Kardashian şi a postat încurajările pe diverse reţele de socializare.

Alanis Morissette a declarat că joggingul a făcut ca depresia să fie imposibilă, alergatul te face mai atent şi mai focusat pe ceea ce ai de făcut în viaţă. De altfel, de fiecare dată când trece prin clipe emoţionante sau mai puţin plăcute, pur şi simplu iese la alergat. Mai mult, ea crede că a îţi privi corpul ca pe al unui atlet este cea mai mare motivare de a renunţa la viaţa nesănătoasă.Recente pe Ok! Magazine

oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg