Vedete care se machiază strident

28 martie, 2016
Vedete care se machiază strident jpeg

Până şi vedetele uneori dau rateu când vine vorba de a ieşi în public. Dacă unele sunt obsedate să arate cât mai natural şi mai simplu, altele cred că acolo unde este mult machiaj, este şi frumuseţe. De cele mai multe ori, vedetele care se machiază strident nu fac decât să arate lumii întregi cât sunt de complexate de adevărata lor faţă. Este adevărat că se întâmplă şi la vedetele mai elegante să apară cu machiaj striden şi de prost gust. Iată câteva dintre cele vedetele care au picat testul la capitolul machiaj.

Vedete care se machiază strident - Christina Aguilera

Christina Aguilera, în topul vedetelor stridente

Una din vedetele cele mai pasionate de machiaj, despre care nici nu se prea ştie cum aratăsub machiaj, este Christina Aguilera. Starul are o voce inconfundabilă şi o carieră destulde vastă,dar gusturile sale pentru machiaj seamănă cu cele pentru petreceri macabre sau petreceri cu personaje.

Nicole Kidman, în ciuda eleganţei care o înconjoară, vedeta a apărut cu un exces de pudră la mai multe evenimente. Chiar dacă în spatele ei stă probabil o echipă de profesionişti, Nicole vrea să pară cât mai albă, în general.

Kesha, cântăreaţa cu pasiune pentru culori şi machiaj strălucitor

O altă vedetă care are apariţii destul de ciudate în ceea ce priveşte gusturile pentru machiajeste Kesha. Cântăreaţa este una dintre cele mai apreciate şi se pare că este foarte inteligentă, dar gusturile sale în makeup nu sunt tocmai elegante,sau cel puţin normale.

Vedete care se machiază strident - vedete machiate strident ocazional

Dacă Drew Barrymore poate fi câteodată uşor cam prea exagerată, despre Emma Watson se poate spune că sperie cu apariţiile sale când alege un look cu machiaj smokey.

Kim Kardashian, cu pomeţii prea evidenţiv şi gene false

Cât despre Kim Kardashian, care este un model de femeie mult râvnit în SUA, se poate spune că are nişte gusturi uşor cam superficiale. Mereu apare cu pomeţi ieşiţi prea tare în evidenţă şi cu gene lungi, false, care dau impresia că abia a fost scoasă din cutie.

Vedete care se machiază strident - Pamela Anderson

Pamela Anderson, cu machiaj mereu strident

Chiar dacă a fost una dintre cele mai sexy femei din lume, trebuie să recunoaştem că Pamela Anderson nu prea are gusturi când vine vorba de machiaj. Strident, mult şi fals, cam astea ar fi cuvintele care descriu frumuseţea în public a divei.

Frumoasă şi deşteaptă, dar prea ostentativă

Este una dintre cele mai sexy şi cele mai deştepte modele din lume, dar câteodată Tyra Banks exagerează cu machiajul, mai ales atunci când alege să se dea cu negru la ochi.Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg