Vedete care şi-au tatuat sprâncenele

26 octombrie, 2015
angelina jolie 467964552 jpeg

În ultimii ani, tatuarea sprâncenelor a devenit o procedură destul de frecventă în rândul celebrităţilor. Faptul că sprâncenele tatuate arată exact aşa cum îşi doresc, dar şi faptul nu implica mersul la saloane de înfrumuseţare prea des, le-a convins pe staruri să adopte această soluţie. Haideţi să vedem, aşadar, care sunt vedetele care şi-au tatuat sprâncenele!

Vedete de la Hollywood care şi-au tatuat sprâncenele

image

Angelina Jolie este una dintre acele vedete care au decis să-şi tatueze sprâncenele. Actriţa nu avea, din păcate, în mod natural nişte sprâncene dese, cărora să poată să le dea o formă plăcută, aşa că a considerat că e mai bine să şi le tatueze. Şi bine a făcut! Sprâncenele actriţei chiar par naturale, având o culoare apropiată de cea pe care o aveau cele de dinainte şi se potrivesc formei feţei ei.

Şi Rihanna se înscrie în acest trend, având sprâncenele tatuate. Celebra cântăreaţă a decis să-şi tatueze sprâncenele după ce a realizat că cele naturale nu creşteau suficient de repede încât să le dea o altă formă. Acum, Riri se bucură de unele tatuate, perfecte pentru forma feţei ei, şi-n ton cu nuanţa părului ei.

Megan Fox este exemplu clar că nişte sprâncene bine conturate fac diferenţa. Acum câţiva ani, Megan avea nişte sprâncene subţiri şi negre, însă, în prezent, are unele mult mai ”stufoase„ şi mai potrivite ca formă pentru chipul său. Mulţi spun, însă, că aceste sprâncene din prezent sunt de fapt rezultatul unor tatuaje bine executate.

image

Şi Christina Aguilera a avut sprâncenele tatuate mai demult. Din păcate, pe atunci, nu s-a dovedit a fi o alegere foarte inspirată, sprâncenele ei fiind mult prea subţiri şi prea închise la culoare.

Vedete din România care şi-au tatuat sprâncenele

Din rândul vedetelor autohtone le putem numi pe Andreea Bălan şi Anda Adam ca vedete cu sprâncene tatuate. Cele două cântăreţe se pare că nu erau mulţumite de look-ul natural al sprâncenelor şi au decis să-şi tatueze sprâncenele pentru a avea forma pe care şi-o doresc. "Da, mi-am tatuat sprâncenele. Îmi place să arăt mereu bine şi niciodată nu ies din casa nearanjată. Pe mine nu o să mă vadă nimeni fără machiaj sau îmbrăcată haotic", a declarat acum mai mult vreme Andreea Bălan.Recente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG