Vedete care şi-au tatuat sprâncenele

26 octombrie, 2015
angelina jolie 467964552 jpeg

În ultimii ani, tatuarea sprâncenelor a devenit o procedură destul de frecventă în rândul celebrităţilor. Faptul că sprâncenele tatuate arată exact aşa cum îşi doresc, dar şi faptul nu implica mersul la saloane de înfrumuseţare prea des, le-a convins pe staruri să adopte această soluţie. Haideţi să vedem, aşadar, care sunt vedetele care şi-au tatuat sprâncenele!

Vedete de la Hollywood care şi-au tatuat sprâncenele

image

Angelina Jolie este una dintre acele vedete care au decis să-şi tatueze sprâncenele. Actriţa nu avea, din păcate, în mod natural nişte sprâncene dese, cărora să poată să le dea o formă plăcută, aşa că a considerat că e mai bine să şi le tatueze. Şi bine a făcut! Sprâncenele actriţei chiar par naturale, având o culoare apropiată de cea pe care o aveau cele de dinainte şi se potrivesc formei feţei ei.

Şi Rihanna se înscrie în acest trend, având sprâncenele tatuate. Celebra cântăreaţă a decis să-şi tatueze sprâncenele după ce a realizat că cele naturale nu creşteau suficient de repede încât să le dea o altă formă. Acum, Riri se bucură de unele tatuate, perfecte pentru forma feţei ei, şi-n ton cu nuanţa părului ei.

Megan Fox este exemplu clar că nişte sprâncene bine conturate fac diferenţa. Acum câţiva ani, Megan avea nişte sprâncene subţiri şi negre, însă, în prezent, are unele mult mai ”stufoase„ şi mai potrivite ca formă pentru chipul său. Mulţi spun, însă, că aceste sprâncene din prezent sunt de fapt rezultatul unor tatuaje bine executate.

image

Şi Christina Aguilera a avut sprâncenele tatuate mai demult. Din păcate, pe atunci, nu s-a dovedit a fi o alegere foarte inspirată, sprâncenele ei fiind mult prea subţiri şi prea închise la culoare.

Vedete din România care şi-au tatuat sprâncenele

Din rândul vedetelor autohtone le putem numi pe Andreea Bălan şi Anda Adam ca vedete cu sprâncene tatuate. Cele două cântăreţe se pare că nu erau mulţumite de look-ul natural al sprâncenelor şi au decis să-şi tatueze sprâncenele pentru a avea forma pe care şi-o doresc. "Da, mi-am tatuat sprâncenele. Îmi place să arăt mereu bine şi niciodată nu ies din casa nearanjată. Pe mine nu o să mă vadă nimeni fără machiaj sau îmbrăcată haotic", a declarat acum mai mult vreme Andreea Bălan.



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling