Vedete cu dreadlocks: cum se poartă dreadurile pe covorul roşu

27 februarie, 2015
kerry hilson jpeg

După scandalul public iniţiat de criticii de la Fashion Police vizavi de look-ul exotic al actriţei de 18 ani Zendaya, nu e de mirare că opinia publică a făcut front comun cu aceasta şi a atacat rasismul. C

După scandalul public iniţiat de criticii de la Fashion Police vizavi de look-ul exotic al actriţei de 18 ani Zendaya, nu e de mirare că opinia publică a făcut front comun cu aceasta şi a atacat rasismul. Chiar şi tânărul star Disney a scris public un mesaj foarte sincer şi la subiect adresat mai ales Giulianei Rancic şi lui Kelly Osbourne, cât şi celor care judecă oamenii după aparenţe.

Cele două ar fi criticat dreadlocks-urile purtate de mica Zendaya pe covorul roşu la gala Oscar, spunând că părul acestea ar fi mirosit a “ulei de patchoul sau… marijuana”. Un stereotip destul de dur…

“Oricât de greu mi-a fost să mă abţin din a fi ignorantă şi din a posta primele cuvinte urâte care mi-au venit în minte pentru că mă simţeam rănită, a trebuit să mă gândesc la ideea de ansamblu. În loc să atac, am stat două ore căutând un răspuns educat. Giuliana, apreciez scuza ta publică şi mă bucur că a fost o lecţie pentru tine şi canalul tău de televiziune.” – a fost mesajul pe care l-a emis Zendaya apoi.

Bineînţeles, tot mai multe vedete i-au luat apărarea micii actriţe: Kerry Washington, Viola Davis, Chloe Grace Moretz, Whoopi Goldberg sunt doar câteva.

“Purtatul părului în dreaduri pe covorul roşu la Oscar a fost pentru a le arăta într-o lumină favorabilă, pentru a aminti oamenilor de culoare că părul nostru e la fel de în regulă”, a fost răspunsul iniţial al Zendayei.

Ce vedete au mai purtat dreaduri în public?

image

Frumoasa cântăreaţă Kerry Hilson a ales foarte bine un look exotic cu dreaduri, foarte classy.

image

Actriţa Ava DuVernay a mers chiar pe covorul roşu într-o ţinută elegantă şi cu o coafură foarte inedită.

image

Chiar şi Shakira a trecut prin faza dreadlocksurilor şi i-a stat foarte bine.

image

La fel şi actriţa Helena Bonham Carter...

FOTO GETTY, HEPTARecente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg