VIDEO Tratamentele ortodontice NU înseamnă doar aparatele dentare

1 octombrie, 2019
1 tratamente ortodontice si aparate dentare jpg jpeg

Medicul specialist ortodont Oana Lasl─âu, de la clinica Ortogether din Bucure┼čti, explic─â ce sunt tratamentele ortodontice, de la ce v├órst─â este indicat primul control, p├ón─â c├ónd se pot pune aparate dentare ┼či de c├óte tipuri sunt: colorate, invizibile, din titan etc. De asemenea, atrage un semnal de alarm─â ├«n privin┼úa leg─âturii dintre sfor─âitul la copii ┼či un tratament ortodontic.

Medicul specialist ├«n Ortodon┼úie ┼či Ortopedie Dento-Facial─â a acordat un interviu amplu redac┼úiei Click! S─ân─âtate, cu prilejul c─âruia a avut ocazia s─â demonteze unele mituri legate de aparatele dentare ┼či s─â atrag─â un semnal de alarm─â privind pozi┼úia incorent─â a maxilarelor, care poate determina boli legate de postur─â, de respira┼úie sau tulbur─âri serioase care pot fi remediate chirurgucal.

Majoritatea asociaz─â tratamentele ortodontice cu aparatele dentare. De fapt, sunt mul┼úi pacien┼úi care ├«┼či doresc doar rezolvarea unor probleme estetice. Din fericire, un tratament ortodontic contribuie la ├«mbun─ât─â┼úirea s─ân─ât─â┼úii dentare ┼či ├«nl─âtur─â anumite complexe estetice.

Purtarea unui aparat dentar poate fi de lung─â durat─â, spre exemplu un astfel de aparat poate fi purtat chiar ┼či 3-4 ani, ├«n func┼úie de problemele dentare ┼či de pozi┼úia nefavorabil─â a maxilarelor.

Mai multe detalii puteţi afla pe clicksanatate.roRecente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg