VIDEO Tratamentele ortodontice NU înseamnă doar aparatele dentare

1 octombrie, 2019
1 tratamente ortodontice si aparate dentare jpg jpeg

Medicul specialist ortodont Oana Laslău, de la clinica Ortogether din Bucureşti, explică ce sunt tratamentele ortodontice, de la ce vârstă este indicat primul control, până când se pot pune aparate dentare şi de câte tipuri sunt: colorate, invizibile, din titan etc. De asemenea, atrage un semnal de alarmă în privinţa legăturii dintre sforăitul la copii şi un tratament ortodontic.

Medicul specialist în Ortodonţie şi Ortopedie Dento-Facială a acordat un interviu amplu redacţiei Click! Sănătate, cu prilejul căruia a avut ocazia să demonteze unele mituri legate de aparatele dentare şi să atragă un semnal de alarmă privind poziţia incorentă a maxilarelor, care poate determina boli legate de postură, de respiraţie sau tulburări serioase care pot fi remediate chirurgucal.

Majoritatea asociază tratamentele ortodontice cu aparatele dentare. De fapt, sunt mulţi pacienţi care îşi doresc doar rezolvarea unor probleme estetice. Din fericire, un tratament ortodontic contribuie la îmbunătăţirea sănătăţii dentare şi înlătură anumite complexe estetice.

Purtarea unui aparat dentar poate fi de lungă durată, spre exemplu un astfel de aparat poate fi purtat chiar şi 3-4 ani, în funcţie de problemele dentare şi de poziţia nefavorabilă a maxilarelor.

Mai multe detalii puteţi afla pe clicksanatate.ro



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg