Bella Hadid a purtat cea mai cool ținută de stradă

Bella Hadid este una dintre cele mai fashion modele și știe cu adevărat cum să atragă atenția chiar și atunci când iese pe stradă. Este renumită pentru aparițiile extrem de sexy de pe covorul roșu, cu haine transparente și fără lenjerie intimă, iar cea mai recentă defilare pe străzile din New York City a fost de-a dreptul spectaculoasă.

Supermodelul de 19 ani a ales o ținutp casual chic, cu câteva elemente surpriză. A apărut cu părul extrem de lung, prins într-o coadă de cald, cu extensii în șuvițe colorate, însă altceva a atras atenția și mai tare – cămașa extrem de decupată pe care a purtat-o. Bella și-a făcut un obicei din a fi în topul celor mai îndrăznețe apariții de celebrități pe stradă, atrăgând de fiecare dată privirile celor din jur, dar și simpatia paparaziilor care o urmăresc peste tot. A îmbrăcat cea mai interesantă cămașă pe care am văzut-o vreodată – una scurtă, cu spatele gol și extrem de decoltată, renuntând la sutien.

S-a ferit de soare cu o pereche de ochelari cat eyes și și-a prins părul într-o coadă, tocmai pentru a evidenția piesa de rezistență, lăsându-și spatele și abdomenul plat la vedere. A completat un outfit chic cu o pereche de jeans largi cu un fermoar decorativ alb și pantofi sport de la o firmă renumită, alături de geanta Dior de mii de euro.

Foto: Splash, Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA