Ben Affleck pune la punct ultimele detalii pentru nunta cu Jennifer Lopez

6 iulie, 2022
ben1 jpg

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt ocupați să planifice fiecare fiecare detaliu al nunții lor, inclusiv cine va fi cavalerul de onoare al actorului în ziua specială.

„Cel mai bun prieten al lui Ben, Matt Demon, va fi invitat la nuntă, dar nu va avea un  niciun rol oficial. Fratele lui Ben, Cassey Affleck, va  fi omul lui de încredere , în timp ce copiii cuplului din căsniciile lor anterioare vor fi și ei implicați”, a spus o sursă în exclusivitate pentru OK! .

Oamenii din interior spun că cei doi au refuzat câteva oferte de milioane de dolari pentru fotografii exclusive, cerând confidențialitate totală și control total.

Cei care le vor planifica nunta și personalului trebuie să semneze un acord de confidențialitate”, adaugă o persoană din interior. „Matt și alți invitați nu vor afla unde merg decât cu câteva zile înainte de nuntă”.

ben2 jpg

Cântăreața”, în vârstă de 52 de ani, și actorul , în vârstă de 49 de ani, au mai avut o relație între 2002 și 2004, apoi s-au despărțit, dar  au reluat povestea în 2021.

Cei doi s-au jucat au ezitat să răspundă atunci când au fost întrebați dacă își mai dau o șansă – la fel și Damon, 51 de ani.

„Sper să fie adevărat. Îi iubesc pe amândoui”, a spus el pentru Today la acea vreme.

La începutul acestui an, Lopez a anunțat că s-au logodit pentru a doua oară.

„Ți-ai imaginat vreodată că cel mai mare vis al tău s-ar putea îndeplini?”  a scris Jennifer despre ziua cea mare. „Sâmbătă seara, în timp ce eram în locul meu preferat de pe pământ (în baia cu spumă), iubitul meu s-a așezat în genunchi și m-a cerut în căsătorie. Am fost luată cu pe nepregătite, m-am uitat în ochii lui zâmbind și plângând în același timp. Mi-am dat seama că, după 20 de ani, asta s-a întâmplat din nou, am rămas cu adevărat fără cuvinte și el spus: „Este un da?” Am spus DA, desigur că este un da..

Dar nu totul este roz în relația lor.

"Se pare că Ben este fericit să aştepte până anul viitor pentru a se căsători. El şi echipa lui le-au spus oamenilor că va fi o logodnă destul de lungă şi că sunt fericiţi că își fac treaba fără niciun stres. Dar nu asta îşi doreşte Jen. După ce s-a întâmplat data trecută, nu se poate abține să-și facă griji că nunta va fi anulată în ultimul moment...”Recente pe Ok! Magazine

Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg