Fiul de 10 ani al lui Ben Affleck a tamponat o mașină în parcare, după ce tatăl său l-a lăsat la volan

27 iunie, 2022
Lambo Bennifer jpg

Jennifer Lopez, Ben Affleck și fiul actorului se simt grozav împreună. Și vor să-și cumpere un nou Lamborghini. Însă Ben Affleck își lasă fiul de 10 ani să testeze mașinile pe care vrea să le cumpere. Iar micuțul a dat și de o belea.

Lambo Bennifer (2) jpg

Celebrul cuplu a mers la testare de mașini și par a cocheta cu achiziționarea unui Lamborghini, care s-ar alătura colecției impresionante de mașini a celor doi. Oricum, șoferul familiei este Ben, căci Jennifer nu conduce niciodată.

Lambo Bennifer (6) jpg

Mai apropiați ca oricând, J Lo, Ben Affleck și Samuel, mezinul lui Ben, au petrecut o duminică plăcută în familie, căutând noul automobil perfect pentru familia lor. Și cum banii nu par a fi o problemă, au testat modele de sute de mii de euro. La un moment dat, un incident neplăcut s-a întâmplat.

Deși are doar 10 ani, Affleck i-a permis lui Samuel să urce la volan și să dea mașina în marșarier, ocazie cu care băiatul a atins o altă mașină parcată acolo. Însă, potrivit concluziilor de la fața locului, nicio mașină nu a fost avariată.

Un reprezentat al dealerului auto era prezent la fața locului. Băiatul de 10 ani este al treilea copil al cuplului Affleck – Jennifer Garner. Cei doi foști soți mai au două fete, pe Violet, în vârstă de 16 ani, și pe Seraphina, de 13 ani.

După incidentul produs, actorul și-a consolat fiul și l-a ținut de umeri, asigurându-l că totul este în ordine. Băiatul este în largul lui și lângă Jennifer, chiar s-au ținut de mână și par a se înțelege grozav. Nu știm dacă actorul a mai procedat așa cu fiul său, a fost contactat de DailyMail pentru un drept la replică, însă nu a fost găsit.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg