Fiul de 10 ani al lui Ben Affleck a tamponat o mașină în parcare, după ce tatăl său l-a lăsat la volan

27 iunie, 2022
Lambo Bennifer jpg

Jennifer Lopez, Ben Affleck și fiul actorului se simt grozav împreună. Și vor să-și cumpere un nou Lamborghini. Însă Ben Affleck își lasă fiul de 10 ani să testeze mașinile pe care vrea să le cumpere. Iar micuțul a dat și de o belea.

Lambo Bennifer (2) jpg

Celebrul cuplu a mers la testare de mașini și par a cocheta cu achiziționarea unui Lamborghini, care s-ar alătura colecției impresionante de mașini a celor doi. Oricum, șoferul familiei este Ben, căci Jennifer nu conduce niciodată.

Lambo Bennifer (6) jpg

Mai apropiați ca oricând, J Lo, Ben Affleck și Samuel, mezinul lui Ben, au petrecut o duminică plăcută în familie, căutând noul automobil perfect pentru familia lor. Și cum banii nu par a fi o problemă, au testat modele de sute de mii de euro. La un moment dat, un incident neplăcut s-a întâmplat.

Deși are doar 10 ani, Affleck i-a permis lui Samuel să urce la volan și să dea mașina în marșarier, ocazie cu care băiatul a atins o altă mașină parcată acolo. Însă, potrivit concluziilor de la fața locului, nicio mașină nu a fost avariată.

stanga
dreapta
Lambo Bennifer (3) jpg
Lambo Bennifer (4) jpg
Lambo Bennifer (5) jpg
Lambo Bennifer (8) jpg
Lambo Bennifer (7) jpg
Lambo Bennifer (10) jpg
Lambo Bennifer (9) jpg
Lambo Bennifer (11) jpg
Lambo Bennifer (12) jpg
Lambo Bennifer (13) jpg

Un reprezentat al dealerului auto era prezent la fața locului. Băiatul de 10 ani este al treilea copil al cuplului Affleck – Jennifer Garner. Cei doi foști soți mai au două fete, pe Violet, în vârstă de 16 ani, și pe Seraphina, de 13 ani.

După incidentul produs, actorul și-a consolat fiul și l-a ținut de umeri, asigurându-l că totul este în ordine. Băiatul este în largul lui și lângă Jennifer, chiar s-au ținut de mână și par a se înțelege grozav. Nu știm dacă actorul a mai procedat așa cu fiul său, a fost contactat de DailyMail pentru un drept la replică, însă nu a fost găsit.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg