Beverly Hills, 90210 după 20 de ani

21 octombrie, 2010

În anii ’90, trupa de şoc din serial a declanşat isterie printre adolescenţi. La două decenii de la difuzarea primului episod, aflăm ce s-a ales de protagonişti după ce s-a tras cortina.

În anii ’90, trupa de şoc din serial a declanşat isterie printre adolescenţi. La două decenii de la difuzarea primului episod, aflăm ce s-a ales de protagonişti după ce s-a tras cortina.

Jason Priestley - Brandon

În prezent, îi dă indicaţii lui Luke Perry, din postura de regizor al filmului „Goodnight for Justice“, în care joacă şi fostul său coleg de platou. În 1991, a avut o relaţie amoroasă cu „sora“ lui, Shannen Doherty, iar acum are doi copii cu Naomi Lowde, cea de-a doua lui consoartă.

Jennie Garth- Kelly

Sigur că numele ei mijlociu ar putea fi Kelly, dar lumea şi-o aduce aminte şi drept Valerie Tyler din serialul „What I Like About You“. Ulterior, a fost distribuită în câteva filme realizate după romanele scriitoarei Danielle Steel. Are trei fete cu soţul ei, Peter Facinelli, care joacă în saga „Amurg“.

Ian Ziering - Steve

A avut apariţii meteorice în seriale TV şi filme independente şi a câştigat câteva premii la diverse festivaluri cu scurtmetrajele pe care le-a produs şi regizat. S-a căsătorit în mai 2010 cu Erin Kristine Ludwig, după ce s-a despărţit de iepuraşul Playboy Nikki Schieler.

Luke Perry - Dylan

Starul a rupt contractul cu producătorii „Beverly Hills“ în 1995, deoarece îşi dorea un rol mai important. Peste trei ani, s-a întors cu coada între picioare şi cu buzunarele goale în distribuţia serialului. Când lumea aproape că-l uitase, Britney Spears l-a chemat în 2001 pentru un duet pe scena MTV Music Awards.

Shannen Doherty - Brenda

În 2001, la şapte ani după plecarea din „BH, 90210“, Shannen a părăsit şi serialul „Charmed“, din cauza conflictului cu Alyssa Milano. Apoi, reality show-ul „Breaking Up With Shannen Doherty“ a fost anulat pentru că n-avea audienţă. Actriţa şi-a rotunjit veniturile apărând în „Playboy“. Divorţată de două ori, vedeta are acum o relaţie cu fotograful Kurt Iswarienko.

Tori Spelling- Donna

Fiica producătorului „BH, 90210“, Aaron Spelling, nu s-a mulţumit să stea acasă şi să toace averea familiei, ci şi-a făcut apariţia în câteva filme, e drept, cu buget şi succes reduse. În paralel, a scris patru cărţi, în timp ce-i creştea, împreună cu soţul ei, Dean McDermott, pe cei doi copii ai lor.

Brian Austin Green- David

Actorul a încercat să-şi facă un nume în muzica rap, dar albumul „One Stop Carnival“ l-a ridicat la „rangul“ de „Vanilla Ice de doi bani“. Green s-a întors atunci la dragostea dintâi, făcându-şi apariţia în seriale precum „Neveste disperate“. Brian s-a însurat vara aceasta cu frumoasa actriţă Megan Fox.

Gabrielle Carteris- Andrea

Actriţa a apărut în reality show-ul „The Surreal Life“, după ce a moderat propriul talk show. Gabrielle a bifat apoi roluri temporare în serialele „Nip/Tuck“, „Crossing Jordan“ şi „Criminal Minds“. Este căsătorită din 1992 cu brokerul Charles Isaacs, cu care are două fete.

Foto: Guliver/Rex Features/Getty Images/Wireimage/Film Magic



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg