Beyonce, extravagantă la un concert caritabil. Rochia ei a fost extrem de mulată!

Beyonce a atras toate privirile la un concert caritabil la care a participat alături de soțul său, Jay-Z . Cântăreața, mamă a trei copii, a fost senzațională într-o ținută extravagantă care i-a scos în vedere trupul de invidiat, la 4 luni de la nașterea gemenilor Rumi și Sir. Beyonce și-a recuperat silueta de dinainte de sarcină, dovadă stau și cele mai recente fotografii cu ea îmbrăcată într-o rochie neașteptat de mulată.

A fost sexy într-un outfit special ales pentru acest eveniment, o rochie dintr-un material elastic, cu decolteu adânc și crăpătură pe picior, model care i-a scos în evidență formele voluptoase. Marți seara, cântăreața a fost în centrul atenției la concertul caritabil TIDAL X BROOKLYN din New York City, într-o rochie verde smarald. Outfitul nu doar că a fost provocator, dar a fost și unul extravagant, Beyonce optând pentru o accesorizare extremă, cu cercei statemente auriu cu pietre prețioase, inele și un guler de blană mov, contrastând cu coloritul rochiei.

Atât de mândră este de silueta sa, încât a împânzit contul său de Instagram cu o serie de fotografii din toate unghiurile, spre deliciul celor peste 107 milioane de fani. Au curs milioane de like-uri și mii de comentarii de apreciere la aceste fotografii uimitoare.

Foto: Instagram Beyonce

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA