Beyonce străluceşte într-un nou pictorial fashion. "Acum îmi permit să încalc regulile"

11 august, 2021
17 beyonce in harpers bazaar 12 jpg jpeg

După mai mult de două decenii în lumina reflectoarelor, Beyonce a devenit mai mult decât un pop icon, ajungând o forţă culturală care ne-a întrecut de multe ori aşteptările. În acelaşi timp, este o femeie împlinită şi în plan personal, fiind mamă a trei copii cu Jay-Z: Blue Ivy (9) şi gemenii Rumi şi Sir (4).

De altfel, Beyonce şi Jay-Z formează unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood, recent ei bătând palma cu Tiffany&Co (companie preluată de curând de concernul LVMH), pentru care au şi devenit imagine oficială.

Dar, la cei 40 de ani ai săi, Beyonce simte că de-abia a "zgâriat suprafaţa". "La 30 de ani, am început să-mi fac familia mea, iar viaţa mea a devenit mai mult decât cariera mea", spune Beyonce în ediţia americană de septembrie a revistei "Harper's Bazaar", de pe coperta căreia ne zâmbeşte senzual. "Am muncit pentru a vindeca trauma generaţiilor anterioare şi mi-am trasformat deznădejdea în artă, ceea ce a schimbat percepţia cuturală şi sper ca asta să rămână în urma mea."

11 beyonce in harpers bazaar 11 jpg jpeg

Destăiinuirile lui Beyonce demonstrează maturitatea la care a ajuns atât profesional, cât şi personal: "Vârsta de 30 de ani a însemnat a săpa mai adânc în mine. Am învăţat puterea de-a spune Nu. Mi-am luat în mâini independenţa la 27 de ani şi am înfiinţat Parkwood Entertainment. Am adunat tineri vizionari şi gânditori independenţi, cu care am ajuns să colaborez. Mi-am dorit ca femeile puternice să ajungă în poziţii-cheie în compania mea, în timp ce industria a rămas dominată de bărbaţi. În acest domeniu, atât de mult din viaţa ta nu-ţi mai aparţine, decât dacă te lupţi să rămână a ta. Iar eu m-am luptat să-mi păstrez sănătatea psihică şi intimitatea, întrucât întreaga calitate a vieţii depinde de ele. Mare parte din ce sunt este rezervat oamenilor pe care îi iubesc şi în care am încredere."

"Mi-am plătit datoriile şi am respectat regulile timp de decenii, aşa că acum îmi permit să încalc acele reguli care trebuie încălcate. Iar dorinţa mea e ca şi pe viitor să continuu să fac tot ceea ce lumea crede că NU pot face.", spune cu mândrie artista de culoare.

Drept dovadă că a ajuns într-un moment al vieţii sale în care căutările sale s-au încheiat, Beyonce spune că: "Mi-am petrecut atâţia ani încercât să devin tot mai bună şi să îmbunătăţesc tot ceea ce fac, încât am ajuns într-un punct în care nu trebuie să mai concurez cu mine însămi. Şi nu am de ce să mă întorc în trecut. Trecutul e trecut. Multe aspecte ale versiunii mele mai tinere şi mai involuate nu se regăsesc în femeia care sunt astăzi." 

FOTO: Campbell Addy/Harpers's Bazaar US/InstagramRecente pe Ok! Magazine

Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin