Bijuterii care nu se demodeaz─â niciodat─â

18 iunie, 2010
simeon stalpnicul png

Diamantele, aurul ┼či perlele sunt bijuterii care nu-┼či pierd valoarea niciodat─â, iar frumuse┼úea lor este inegalabil─â. Dou─â noi branduri de bijuterii din aur, diamante ┼či perle se g─âsesc de acum, ├«n exclusivitate pentru Rom├ónia, ├«n magazinele You&Me. Este vorba de brandul ACHEA, cu bijuterii realizate din aur de 18 carate ┼či cu perle japoneze Akoya, ┼či de brandul AQUA, cu bijuterii tot din aur de 18 carate ┼či diamante veritabile, cu o str─âlucire inegalabil─â. Fiecare bijuterie din gama ACHEA sau AQUA are o garan┼úie interna┼úional─â de doi ani.

Diamantele, aurul ┼či perlele sunt bijuterii care nu-┼či pierd valoarea niciodat─â, iar frumuse┼úea lor este inegalabil─â.

Dou─â noi branduri de bijuterii din aur, diamante ┼či perle se g─âsesc de acum, ├«n exclusivitate pentru Rom├ónia, ├«n magazinele You&Me. Este vorba de brandul ACHEA, cu bijuterii realizate din aur de 18 carate ┼či cu perle japoneze Akoya, ┼či de brandul AQUA, cu bijuterii tot din aur de 18 carate ┼či diamante veritabile, cu o str─âlucire inegalabil─â. Fiecare bijuterie din gama ACHEA sau AQUA are o garan┼úie interna┼úional─â de doi ani.

image

Pre┼úurile acestor bijuterii sunt accesibile, gra┼úie unei tehnici speciale de prelucrare cu laser, prin care se pot realiza bijuterii cu gramaj redus, dar foarte spectaculoase. Inelele de logodn─â tip solitaire au pre┼úuri ce pornesc de la 200 de euro ┼či pentru care se specific─â, ├«n certificatele de autenticitate, num─ârul de carate, culoarea, claritatea ┼či t─âietura.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg