Bine sau prost îmbrăcate: Vedetele de la Globurile de Aur primesc verdictul la Fashion Police

13 ianuarie, 2015
amal clooney jpg jpeg

După parada rochiilor doamnelor şi a costumelor domnilor pe covorul roşu al mult aşteptatelor Globuri de Aur, în noaptea de 11 spre 12 ianuarie, urmează ca temuţii moderatori ai emisiunii Fashion Police, de pe E!, să-şi

După parada rochiilor doamnelor şi a costumelor domnilor pe covorul roşu al mult aşteptatelor Globuri de Aur, în noaptea de 11 spre 12 ianuarie, urmează ca temuţii moderatori ai emisiunii Fashion Police, de pe E!, să-şi dea cu părere despre apariţiile acestora la eveniment.

Au dat dovadă de bun gust sau au fost adevărate eşecuri vestimentare? Aflăm toate acestea miercuri, 14 ianuarie, de la ora 22:00, atunci când E! va difuza Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2015.

În ediţia dedicată acestei ceremonii, Kelly Osbourne, Giuliana Rancic, Kathy Griffin, cea care a înlocuit-o pe regretata Joan Rivers, şi Brad Goreski vor trece în revistă ţinutele reuşite sau mai puţin reuşite de la ceremonia din acest an.

Astfel, actriţa de stand-up comedy Kathy Griffin şi stilistul Brad Goreski li se alătură lui Kelly Osbourne şi Giulianei Rancic, pentru a comenta apariţiile vedetelor pe covorul roşu al acestui eveniment plin de strălucire şi pentru a studia cu atenţie alegerile lor vestimentare.

image

Fashion Police, emisiune devenită celebră graţie celebrei Joan Rivers - va difuza în acest an 17 episoade pline de stil, centrate exclusiv pe interesul generat de cele mai mari evenimente de fashion şi gale de premiere din 2015.

„Îmi dau seama că oamenii au aşteptări mari de la mine. Joan era, clar, unică. Acum sper să mă acceptaţi şi pe mine pentru unicitatea mea. Sunt Kathy şi atât. Am spus că sunt Kathy şi atât? Am vrut să zic că sunt Nenorocita de Kathy Griffin şi vedetele ar fi bine să-şi pună centurile de siguranţă, pentru că urmează să apăs pedala la maximum. Nu mă voi cenzura deloc, aşa că, LA NAIBA, hai să ne distrăm!”, a spus Griffin.

Kathy Griffin, actriţa de stand-up comedy laureată cu două Premii Emmy şi un Grammy este o figură importantă în televiziune, turnee şi pe scena literară.

Brad Goreski este fashion stylist şi lifestyle expert. Este Brand Stylist pentru Kate Spade New York, iar printre celebrele lui cliente se numără Jessica Alba, Demi Moore, Christina Ricci şi Rashida Jones.

image


Recente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg