Biograful-problemă pretinde că obișnuia să meargă în cluburi cu William, Kate și Harry

5 decembrie, 2023

Așa s-ar explica de unde știe Omid Scobie atâtea detalii intime despre viața privată a Familiei Regale.

Prințul William, Kate Middleton și Prințul Harry, pe vremea când ieșeau în cluburi. FOTO: Profimedia
Prințul William, Kate Middleton și Prințul Harry, pe vremea când ieșeau în cluburi. FOTO: Profimedia

Omid Scobie, autorul scandalosului volum „Endgame”, a dezvăluit că obișnuia să meargă în cluburi cu Prințul William, Prințul Harry și Kate Middleton că grupurile lor de prieteni „se intersectau" adesea.

În timpul unei apariții la podcastul „Full Disclosure” al lui James O'Brien, autorul și corespondentul regal a împărtășit detalii despre cariera sa și a afirmat că la sfârșitul anilor 2000 și începutul anilor 2010, când locuia la Londra, petrecea în cluburi precum Boujis cu membrii Familiei Regale britanice.

„Îmi plăcea foarte mult să merg în cluburi și să petrec - doar în viața mea privată cu prietenii mei - dar asta s-a intersectat cu adevărat cu Familia Regală, pentru că te duceai la un club și prințul Harry era acolo, Kate era acolo, William era acolo, și îmi amintesc că era foarte enervant pentru că, de fiecare dată când intrau în camera VIP, era ca și cum ar fi fost închisă", a declarat el pentru podcast-ul lui James O'Brien.

Dar, în ciuda faptului că era enervant, Omid Scobie a adăugat că a sfârșit prin a deveni un fapt benefic, pentru că a sfârșit prin „a-și face prieteni în comun și au existat unele intersectări" care l-au ajutat în meseria lui de jurnalist de tabloid.

Întrebat despre cum își procura informațiile și despre „oamenii cu care ai fost prieten în perioada în care frecventai clubul Bouji", Omid Scobie a răspuns că: „Da, de la oameni și promotori de cluburi care sunt, de asemenea, prieteni cu Familiile Regale sau, din partea lui Meghan, oameni cu care lucrase la un alt proiect și care acum erau în Suits."

Boujis era un club londonez la modă din South Kensington, care a fost foarte popular printre tinerii Familiei Regale la începutul anilor 2000, înainte de a se închide. Tânăra Kate Middleton și Prințul William își făceau adesea apariția acolo în primii ani ai relației lor, împreună cu prietenii Guy Pelly și Holy Branson, înainte de-a fi închis în 2014.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg