Black Coffee, Pan-Pot şi Sickick vin în România

15 decembrie, 2021
1 pan jpg jpeg

Unii dintre cei mai apreciaţi artişti de muzică electronică la nivel internaţional vin la începutul verii la SAGA Festival.

Primii DJi anunţaţi în line-up-ul festivalului au fost Afrojack, Marshmello şi Timmy Trumpet, iar lor li se alătură Black Coffee, Nicole Moudaber, Pan-Pot, Purple Disco Machine şi Sickick. Mulţi alţi artişti vor fi anunţaţi la începutul anului viitor. 

Black Coffee este un adevărat fenomen al muzicii house şi un nume important atunci când vine vorba despre scena EDM mondială. A câştigat multiple premii de-a lungul carierei sale, a lansat albume de succes şi reuşeşte de fiecare dată să creeze set-uri memorabile.

Nicole Moudaber şi-a început cariera în Liban, în anii ’90, însă la scurt timp s-a stabilit în Londra, acolo unde a început să aibă succes ca DJ şi producător şi a început colaborarea cu Carl Cox. De-a lungul timpului, a avut apariţii importante în Billboard, The New York Times, CNN, Mixmag, Dancing Astronaut şi Paper Magazine. În 2014, a lansat In The Mood Radio cu difuzare săptămânală în peste 50 de ţări şi peste 70 de staţii radio. Artista cucereşte publicul cu show-urile sale electrizante.

Duo-ul tehno german Pan-Pot, format din DJii Tassilo Ippenberger şi Thomas Benedix, a devenit popular odată cu lansarea albumului de debut, Pan-O-Rama. De la lansarea din 2005, cei doi artişti au avut show-uri în lumea întreagă şi au încântat milioane de oameni de pe toate continentele, fiind doi dintre cei mai de succes DJi de pe scena muzicii tehno. 

Purple Disco Machine este DJ german de muzică disco house. Cu 9 ani în urmă, a lansat propriile sale producţii, iar de atunci a avut nenumărate show-uri la nivel internaţional. În 2020, artistul şi-a sărbătorit succesul prin piesa Hypnotized, feat. Sophie and the Giants, care s-a clasat pe primele locuri în Italian Singles Chart şi a primit două certificări de platină. În acelaşi an a produs remixuri oficiale pentru piesele Don’t start now - Dua Lipa şi Rain on me - Lady Gaga. 

Sickick a fost una dintre revelaţiile primei ediţii SAGA Festival. Artistul de origine canadiană a a încântat zeci de mii de oameni cu set-ul său şi cu energia molipsitoare. Anul viitor revine la Bucureşti cu noi surprize şi nerăbdător să reîntâlnească publicul de care s-a îndrăgostit toamna aceasta. 

Pe 3, 4 şi 5 iunie, la Arena Naţională, întregul concept al festivalului va atinge noi valenţe, vor fi mai multe scene şi foarte multe secrete care aşteptă să fie descoperite.Recente pe Ok! Magazine

chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg