Blestemul din familia Annei Heche. Viața dramatică a mamei sale: Din 5 copii, doar unul mai trăiește, iar soțul gay a murit de SIDA

16 august, 2022
De la stânga: Abigail, singurul copil care mai trăiește, Anne și Nancy Heche
De la stânga: Abigail, singurul copil care mai trăiește, Anne și Nancy Heche

O viață plină de dramatism, care a culminat cu decesul neașteptat al fiicei Anne Heche.

Nancy Heche, o femeie profund religioasă, a avut mult prea multe încercări într-o viață de om. Mama regretatei Anne Heche are 85 de ani și o viață marcată de drame: și-a pierdut 4 din cei cinci copii, iar soțul Donald, care în secret era gay, a murit de SIDA în 1983.

Femeia și-a scris memoriile în 2006, care sunt foarte dramatice și abordate dintr-o perspectivă religioasă inflexibilă. Ea a mărturisit că a apelat la anumite substanțe pentru a-și îmbunătăți viața sexuală cu Donald, dar și la amanți căsătoriți, scrie ”The New York Post”.

Anne Heche a murit (4) jpg

Anne Heche a murit vineri, după ce a fost deconectată de la aparate, în urma accidentului violent în care a fost implicată. Înainte de a se naște Anne, sora sa, Cynthia, în vârstă de doar două luni, a murit din cauza unor malformații cardiace. Nathan, fratele de 18 ani al Annei, a murit într-un accident de mașină la trei luni după decesul lui Don Heche. O altă soră, Susan Bergman, care și-a scris la rândul său memoriile, a murit în 2006 de cancer cerebral.

Abigail este singurul copil al lui Nancy Heche încă în viață.

Nancy, un medic psiholog care a integrat sfaturile biblice în terapiile sale, a fost foarte furioasă în 1997, când Anne i-a mărturisit că se îndrăgostise de Ellen DeGeneres. Ea a scris la vremea respectivă: ”Sunt foarte furioasă! De fapt, sunt în șoc! Oare Anne nu știe cât rău a făcut homosexualitatea acestei familii?”

Caracatița secretelor acestei familii este mult mai extinsă. Căci, conform unor memorii ale lui Anne, tatăl său ar fi molestat-o sexual de când era foarte mică, până la 12 ani. Mama Nancy a negat toate acuzațiile și a spus că nu și-a găsit locul printre atâtea minciuni și blasfemii ale cărții lui Anne.

Mărturia fiicei legată de relația cu DeGeneres i-a trezit amintiri neplăcute lui Nancy, care spune că nu a știut de homosexualitatea soțului său până când un medic nu i-a spus când acesta era pe patul de moarte că el avea SIDA.

Ea a scris că nu a știut de viața dublă a soțului, justificând că este o femeie care s-a născut în anii 50 și a crescut cu Donna Reed și Doris Day. Și a mărturisit cu tristețe că a trăit o minciună.

Sunt foarte multe aspecte tragice și marcante în această familie. Abuzuri, sexualitate reprimată și minciuni, multe neclarități care au dezvoltat, fără doar și poate, traume în viețile acestei familii.

Anne a plecat mult prea devreme și fulgerător, confirmând parcă blestemul inexplicabil care planează asupra acestei familii.

Foto: Profimedia și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg