Boala de care sufer─â Andreea B─ânic─â. Artista ar putea ajunge la opera╚Ťie. "Nu sunt preg─âtit─â. ├Ämi este fric─â"

12 mai, 2022
banica5 jpg

Andreea B─ânic─â a aflat c─â sufer─â de diastaz─â abdominal─â ╚Öi c─â, la un moment dat, ar putea ajunge la opera╚Ťie. Solista a mers la medic pentru c─â se sim╚Ťea tot timpul balonat─â.

"├Än urma sportului, a m├óncatului, a dietelor mele, nu se rezolva problema abdomenului, ceea ce pe mine ma deranja foarte mult. Mai tot timpul m─â sim╚Ťeam balonat─â. Aveam o mic─â umfl─âtur─â ├«n partea de jos, aici. Mi s-a p─ârut dubios, a╚Öa c─â am mers la medic pentru c─â eu muncesc zilnic pentru o variant─â mai buna a corpului meu. Am f─âcut aceat─â ecografie ╚Öi a rezultat aceast─â diastaz─â", a m─ârturisit artista pe re╚Ťelele de socializare.

andreea50 jpg

Andreea am├ón─â opera╚Ťia.

"Fiind o diastaz─â mic─â, nu o s─â recurg la interven╚Ťie prea cur├ónd. Se poate opera, este o interven╚Ťie de repozi╚Ťionare a musculaturii, este o opera╚Ťie dificil─â ╚Öi grea. Eu nu sunt preg─âtit─â, ├«mi este foarte fric─â. Sunt cea mai fricoas─â persoan─â din lume. P├ón─â c├ónd nu o s─â fie nevoie, nu o s─â m─â operez",a ad─âugat Andreea B─ânic─â pe o re╚Ťea de socializare.

Diastaza abdominal─â este o afec╚Ťiune postnatal─â. Boala apare mai cu seam─â ├«n r├óndul femeilor trecute de 35 de ani sau al celor care au avut sarcini multiple.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg