Boala de care suferă fiica lui Mădălin Voicu și care a făcut-o să nască prematur

26 aprilie, 2022
madalin jpg

Ioana Voicu a născut, zilele trecute, o fetiță care va purta numele Ecaterina. Chiar dacă a venit pe lume înainte de termen, micuța este o splendoare. Fiica lui Mădălin Voicu suferă de endometrioză, acesta fiind și motivul pentru care nașterea s-a produs mai devreme.

A fost mai greuț, dar a trecut. Nu trebuia să se nască acum. Este prematur, puțin, nu exagerat. Totul a fost bine, nu mă așteptam. Pur și simplu am avut o hemoragie și am ajuns de urgență la spital. Mă gândeam că se întâmplă după Paște, cel puțin. Fetița este bine, mănâncă, doarme, este sănătoasă, i s-au făcut toate analizele, totul este bine'', a declarat Ioana Voicu pentru Antena Stars.

Vedeta speră ca recuperarea să nu fie complicată.

''La mine a puțin mai greu. A fost operația mai complicată. Pe lângă cezariana am avut o intervenție. Sufăr de endometrioză. A trebuit să îmi și cauterizeze și câteva chisturi. Recuperarea este puțin mai dureroasă, dar când o văd îmi trece tot. Are sigur buzele mele, ceea ce este foarte bine. Pot să spun că este foarte dulce. Nu a ieșit vânătă, roșie, este pur și simplu o păpușă”.Recente pe Ok! Magazine

oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg