5 secrete care te ajută să nu te îngraşi de Paşte

6 aprilie, 2018
10176053 10152142892353303 3047138447821002682 n jpeg

Masa de Paşte este pe cât de delicioasă pe atât de periculoasă pentru siluetă, mai ales că, de multe ori, vine după o perioadă de post alimentar.

image

Specialiştii de la Bodyshape Transformation Center ne dezvăluie cum îţi poţi împărţi mesele principale şi cum să îşi setezi mintea astfel încât repercursiunile să nu fie atât de dure asupra organismului.

Nu există mâncare "bună" sau mâncare "rea". Există doar alegeri. De fiecare dată când alegi un lucru, în defavoarea altuia, practic îţi exprimi votul pentru ce este important pentru tine. Din păcate foarte puţini realizăm acest lucru. Calculăm fiecare decizie, fără să fim conştienţi de asta.

Urmează o perioadă de vacanţă şi relaxare. Ce este însă important pentru tine? Să te simţi bine alături de cei dragi sau să te stresezi pentru un kilogram în plus?

Câteodata alte lucruri sunt mai importante decat "nutriţia"...

Ca de exemplu...

- să încerci lucruri noi - prima felie de cozonac pe anul asta - să te bucuri cu cei dragi şi sa te conectezi cu ei la un pahar de vin

Alege mai conştient, să petreci cât mai mult timp în momentul prezent şi cu o intenţie clară.

Bucură-te de o felie de cozonac sau de o prăjitură. Alege un fel de mâncare pe care îl consideri “interzis”, dar fă-o conştient, cu bucurie.

În loc să mănânci în viteză şi să aştepţi să te simţi vinovat, mănâncă încet! Savurează! Simte fiecare ingredient şi bucură-te de el. Apoi continuă-ţi activităţile obişnuite cu prietenii şi familia.

image

Iată şi 5 paşi pe care poţi să îi urmezi ca să te bucuri de vacanţă fără excese:

Când te concentrezi constant pe tine, pe corpul tău şi pe deciziile tale alimentare eşti mult mai stresat. Întreabă-te cum ai putea să împărtăşeşti cu cei dragi din experienţa ta şi cum i-ar putea ajuta şi pe ei pe termen lung.Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg