5 vedete de la noi au slăbit spectaculos fără înfometare! FOTO&VIDEO

5 iunie, 2018
au slabit spectaculos jpeg

Au dovedit că se poate şi fără chirurgie, pastile de slăbit ori cure drastice! Uite ce siluete incredibile au donbândit!

image

Au avut mereu probleme de greutate, dar cu ambiţie au reuşit, în cele din urmă, să-şi (re)dobândească silueta din tinereţe. Uite care sunt vedetele din showbizul autohton care au devenit modele de urmat.

Corina Dănilă

Are 45 de ani, este mama unei fete adolescente pe nume Rianna şi, după o perioadă în care părea că nu mai poate slăbi, a ajuns să aibă o siluetă de invidiat. Corina Dănilă a reuşit să dea jos din kilogramele supărătoare în urma unor probleme medicale care au obligat-o să adopte un regim de viaţă foarte sănătos. Secretul ei? A scos zahărul din alimentaţia sa.

   

image image

“Sub nicio formă nu este vorba despre foame, ba mai mult, acum mănânc şi mai mult, dar mănânc ce trebuie, sănătos, iar asta tot în urma unei strajnice consulaţii primite de la un medic endocrinilog şi nutriţionist în acelaşi timp”, spunea Corina Dănilă în toamnă, pentru "Libertatea", după ce a reuşit să scape de mai bine de 15 kilograme.

image image

“Există dulciuri pentru oameni care suferă de diabet. Acelea sunt prietenele mele: îngheţata fără zahăr, îndulcită cu ştevie, tot felul de mici ciocolăţele. E adevărat este vorba şi de cantitate, dar nu mă reţin. Doar că nu mănânc zahăr”, explică ea.

Nuami Dinescu

Tot din motive medicale s-a ambiţionat şi vedeta TVR 2, care, la cei 55 de ani ai săi, pare mai tânără cu cel puţin 10 ani. Nuami Dinescu avea mari probleme la ambii genunchi, aşa că primul pas spre rezolvarea acestei afecţiuni a fost scăderea în greutate.

image

Cum a reuşit ea? Am slăbit peste 12 kilograme, dar nu spun câte am avut înainte şi câte am acum. E secretul meu. Povestea a început din 7 iunie 2017, însă eu sunt mereu la cură, uneori am băut doar apă. Am o prietenă care avea probleme cu spatele, şi cum eu am avut probleme cu genunchiul, pentru că de multe ori am căzut pe el, m-am dus la o clinică, unde am făcut kinetoterapie şi fizioterapie. Acolo au şi un nutriţionist, o doamnă care mi-a făcut un regim special. Îmi era şi ruşine de dânsa dacă nu slăbeam. Nu mai mănânc carbohidraţi, pâine, covrigi, paste. Grăsimi nu am voie şi am început să mă obişnuiesc. Acum mă simt mai uşoară, sunt mai vioaie, am un tonus bun. Tot acolo am scăpat de o spondiloză cervicală, iar de două luni nu am mai luat medicamente”, a povestit actriţa pentru cotidianul "Click!".

image

"Lumea care mă ştie, ştie că eu m-am luptat toată viaţa cu kilogramele. Nu e un secret. Doar că de data asta acum cunoscut nişte oameni de la o clinică care au un program de unde am învăţat că mai ales astăzi, când de jur împrejurul nostru este mâncare, mâncare, mâncare şi toată bună, că nu este bine să pleci singur la acest drum, slăbitul. Programul despre care îţi spun presupune un grup de medici, de specialişti, care te îndrumă: un nutriţionist, un psiholog pentru că trebuie să ştii de ce mănânci, pentru că s-ar putea să nu mănânci compulsiv, emoţional, deşi trei sferturi dintre noi mănâncă de plăcere, există kinetoterapeut, oameni care ştiu exact de unde până unde îţi permiţi să faci mişcare şi foarte important, mai există şi fizioterapeuţi, care din punctul meu de vedere duc tot greul. Nu tăiatul mâncării este vital”, a declarat, pentru "Liberatea", coprezentatoarea emisiunii „Se zice că...”, de la TVR 2.

Silvia Dumitrescu

Cântăreaţa s-a reinventat la vârsta de 58 de ani! A slăbit 15 kilograme în ultimele 5 luni, iar acum are aceeaşi siluetă ca la debutul său în muzică. "Am oprit nişte haine din perioada lansării mele. Le-am dat jos ca să le aranjez şi m-au încăput! Am fost foarte fericită”, a declarat zilele trecute Silvia Dumitrescu pentru emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

   

image image

Ceea ce a determinat-o să se disciplineze a fost tot o problemă de sănătate. "Pur şi simplu am avut colesterolul cam mare şi mi s-au interzis anumite alimente, ca prăjelile. Scăpând de aceste alimente, am reuşit să mănânc şi la ore fixe. Mănânc de toate, dar nu renunţ la ore fixe. Micul-dejun pe la 10:00, prânzul pe la 14:30, cina pe la 19:00. Mai mănânc din când în când şi câte o plăcinţică, dar am cam renunţat la dulciuri: torturi de ciocolată, prăjituri. Nu-mi mai îndulcesc cafeaua, mă plimb în parc în fiecare zi. Am pe telefon când fac 8.000 de paşi, 10.000 de paşi."

"Am slăbit 15 kilograme în 4-5 luni. Acum trebuie să mă opresc", a mai declarat cântăreaţa, bucuroasă de reuşita ei.

image

Monica Anghel

Şi cântăreaţa a reuşit să ne surprindă, după ce, în ultimele 8 luni, a scăpat de peste 25 de kilograme! Ceea ce a ambiţionat-o pe Monica Anghel (47) să slăbească a fost recuperarea după operaţia suferită la coloană. „Am crezut că n-o să mai pot să merg niciodată, pentru că m-a durut foarte tare, eram foarte speriată… După operaţia pe coloana vertebrală, am avut pareză de 98% pe piciorul drept. Dacă nu mă operam nu puteam să mai merg. Iată, acum sunt în perfectă stare.”

image

Întrebată care este secretul transformării sale spectaculoase, Monica Anghel a spus, pentru Antena 1, că „nu e niciun secret. Este programul Good Life pe care îl urmez, este un program extrem de sănătos. Nu este o dietă, este un program care durează doi ani de zile, pentru că abia după doi ani hipotalamusul se setează, acceptă şi înregistrează noua greutate, respectiv noua informaţie pe care tu i-o dai ca pacient. Am alături de mine oameni extraordinari” – anume un fizioterapeut, un medic nutriţionist/endocrinolog, un psiholog şi un kinetoterapeut.

Mirabela Dauer

După şocul suferit în urmă cu câteva luni, când medicii au fost nevoiţi să-i extirpe un rinichi, artista s-a recuperat complet şi a slăbit vizibil.

image

Mirabela Dauer (70) a scăpat de aproximativ 10 kilograme. Pentru artistă, schimbarea nu e însă un motiv de bucurie: “Nu voiam să slăbesc atât de mult, nici nu mai am cu ce mă îmbrăca, m-am trezit la 5.00 dimineaţa ca să caut o ţinută pentru primul interviu la TV, de la operaţie”, a declarat artista la emisiunea “Agenţia VIP”, (Antena Stars), prezentată de Cristi Brancu.

image

„Totul este perfect, analizele au ieşit perfecte”, a spus ea despre starea ei de sănătate de acum. „Sunt fericită că am slăbit, dar puteam să nu slăbesc aşa”.

Foto: Facebook/Instagram



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG