Adelina Pestriţu şi Ela Crăciun au făcut beauty shopping pentru perioada sarcinii la Xpert Beauty AFI Cotroceni

15 mai, 2018
adelina pestritu xpert beauty afi cotroceni jpeg

Adelina Pestriţu şi Ela Crăciun, îndrăgitele vedete care trăiesc în această perioadă experienţa specială a sarcinii, au ieşit la cumpărături de produse cosmetice profesionale în cel mai nou beauty concept store Xpert Beauty, ce tocmai a fost inaugurat în AFI Cotroceni.

image

Vedetele au descoperit noile colecţii de produse profesionale pentru păr, ten, corp, pentru îngrijirea mâinilor, a unghiilor, produse de make-up, ce aparţin unor branduri internaţionale renumite.

Cu această ocazie s-au consultat cu specialiştii pentru a afla ce tip de produse cosmetice sunt recomandate în perioada sarcinii şi care nu. „În perioada sarcinii nu trebuie să ne facem multe griji pentru că tehnologia a avansat foarte mult şi putem folosi produse cosmetice profesionale, testate. În această perioadă femeile arată oricum foarte bine şi este necesar să folosească doar produse pentru fermitate, hidratare şi protecţie solară. Putem folosi orice tip de produs profesional, mai puţin cele pe bază de uleiuri esenţiale”, a explicat Diana Baicu, Director General Top Line.

image

Conversaţiile despre ritualul de îngrijire în timpul sarcinii şi după naştere au continuat, atingând subiectul vergeturilor. „Este indicat să aplicăm creme specifice pentru elasticitatea pielii încă din primele luni de sarcină. De exemplu, Guinot Sculpt Expert este o cremă pentru remodelare corporală ce ajută să obţinem o piele mult mai elastică, pentru a nu apărea vergeturile. Este indicat să aplicăm aceasta cremă încă de la începutul sarcinii. Dacă nu am fost îndeajuns de disciplinate, pentru a scăpa de vergeturi este necesar să apelăm la tratamente profesionale efectuate în saloane de înfrumuseţare, după naştere. Însă, atenţie, şansele de reuşită sunt doar la început, cât timp vergeturile sunt roşii. Odată ce acestea au devenit albe, instalându-se procesul de screloză, acestea pot fi cel mult diminuate. Nu mai putem scăpa definitiv de ele. Aşadar, îngrijirea constantă, cu produse profesionale, este necesară. Mai putem folosi Guinot Longue Vie Corps, lapte hidratant ce oferă elasticitate, sau Guinot Minceur pentru slăbit şi contra celulitei, ideal pentru după naştere, cu rezultate vizibile după 15 zile”, a adăugat specialistul.

La capitolul îngrijirea tenului, Adelina Pestriţu a mărturisit că foloseşte demachiantul şi loţiunea tonică de la Academie, precum şi fiolele de la Babor.

„Fiola hidratează, protejează şi dă strălucire. În perioada sarcinii sau după naştere, petele roşii de pe ten pot fi atenuate cu fiolele Babor Stop Stress. Mai avem apoi optiunea fiolelor Babor Collagen Booster sau Multivitamine. Acestea se aplică dimineaţa sau seara”, menţionează specialistul.

image

Adelina Pestriţu şi Ela Crăciun au descoperit la Xpert Beauty AFI Cotroceni şi produse de înrgijire a părului de la Moroccanoil, Joico, Tigi, Loreal sau Kerastase, lacuri de unghii CND, Morgan Taylor sau OPI, precum şi o gamă largă de produse de make-up de la Kryolan.

Xpert Beauty se află şi în Feeria Băneasa (Bucureşti), precum şi în Palas Mall Iaşi, City Park Mall Constanţa, Shopping City Piatra Neamţ si Ploieşti. Xpert Beauty este singurul concept inovator Worry Free Zone de magazine de cosmetice profesionale.

În cadrul Xpert Beauty vizitatorii primesc recomandări personalizate din partea specialiştilor având astfel ocazia să aleagă exact produsele adecvate tipului lor de piele sau de păr.

În fiecare săptămână la Xpert Beauty sunt invitaţi specialişti din industria de frumuseţe care le oferă vizitatorilor demonstraţii şi informaţii despre tendinţele în domeniu. În plus, tot săptămânal, este actualizat şi un stand special cu selecţia de produse recomandate conform trendurilor.

Xpert Beauty a fost gândit şi proiectat sub conceptul Worry Free Zone, un spaţiu unde redescoperi cât de distractiv şi facil este shoppingul, unde ai parte de o experienţă plăcută şi memorabilă. Totodată ai o selecţie excelentă de produse profesionale şi beneficiezi de suport acordat de specialişti în alegerea produselor adecvate nevoilor tale.

Dai check-in, pui hashtag şi acumulezi puncte

Sitemul de fidelizare al clientilor este unul ingenios. Postarile de pe social media apar in timp real pe un display smart, astfel folosind check in-ul, hashtaguri sau, dacă vii însoţit de un prieten, poţi acumula puncte care se traduc ulterior în reduceri aplicate produselor şi serviciilor.

Totodată există Oglinda Inteligentă, unde, printr-o simplă scanare a produselor, poţi să descoperi în timp util toate informaţiile de care ai nevoie pentru a fi sigur că este produsul potrivit ţie, dar şi tipsuri „how to”.

image

XPERT BEAUTY dezvăluie latura seducătoare a oricărei femei

XpertBeauty aduce laolaltă cele mai bune branduri şi produse de beauty care au rezultate uimitoare dovedite. De la produse inovatoare până la accesorii care îţi fac viaţa mai uşoară, cele mai recente lansări pentru ca tu să fii în pas cu ultimele tendinţe şi tehnologii.

Noutatea absoluta a magazinului XpertBeauty Băneasa este colaborarea cu Saloanele de înfrumuseţare Silhouette sub conceptul de Silhouette Express Beauty. Clientele vor putea opta pentru servicii de înfrumuseţare cu produse Guinot şi tehnologii anti aging şi slăbire LPG, servicii extrem de rapide şi cu rezultate uluitoare.



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg