Amalia Năstase a luat o decizie drastică: „Nu mai suport să fiu grasă“! Cu ce dietă slăbeşte?

14 martie, 2019
1 cu ce regim slabeste amalia nastase jpg jpeg

După ce-a devenit a treia oară mamă, fostei soţii a lui Ilie Năstase i-a fost greu să revină la silueta de odinioară şi s-a îngrăşat 30 de kilograme. Acum, însă, s-a hotărât: este la regim!

Deranjată de criticile primite la adresa noii sale constituţii corporale, dar şi tânjind probabil după vechea sa siluetă şi după hainele sale sexy, Amalia Năstase a spus "STOP, de azi vreau să slăbesc!". Şi, ca demersul să aibă o greutate şi mai mare, a decis ca punct de start al regimului său data de 8 martie, când femeile se simt cele mai frumoase şi cele mai iubite. 

14 amalia nastase slaba jpg jpeg

Aşa se face că, în mesajul său public, postat pe reţelele de socializare, Amalia Năstase a explicat clar şi de ce a ajuns să acumuleze atâtea kilograme în ultimii ani, dar şi ce anume intenţionează să facă pentru a slăbi:

stanga
dreapta
3 54143011 2058630697540062 893486719511298048 n jpg jpeg
2 53565191 2058630597540072 7744426806123429888 n jpg jpeg
4 amalia nastase 30 de kilograme jpg jpeg
14 amalia nastase slaba jpg jpeg
5 amalia nastase dieta oloproteica cronos med andreea berecleanu constantin stan castaldo 1 jpg jpeg
6 amalia nastase dieta oloproteica cronos med andreea berecleanu constantin stan castaldo 2 jpg jpeg
7 amalia nastase dieta oloproteica cronos med andreea berecleanu constantin stan castaldo 3 jpg jpeg
8 amalia nastase dieta oloproteica cronos med andreea berecleanu constantin stan castaldo 4 andreea esca alexandre eram jpg jpeg
9 amalia nastase dieta oloproteica cronos med andreea berecleanu constantin stan castaldo 5 andreea raicu jpg jpeg
10 amalia nastase dieta oloproteica cronos med andreea berecleanu constantin stan castaldo 6 jpg jpeg
11 amalia nastase dieta oloproteica cronos med andreea berecleanu constantin stan castaldo 7 jpg jpeg
12 amalia nastase dieta oloproteica cronos med andreea berecleanu constantin stan castaldo 8 amalia enache simona patruleasa jpg jpeg
13 amalia nastase dieta oloproteica cronos med andreea berecleanu constantin stan castaldo 9 jpg jpeg

"Totul a început acum patru ani, când metabolismul meu s-a hotărât să ia o pauză. Kilogramele au început să se adune. Iar stima de sine să scadă. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Bineînţeles că am încercat diverse diete şi modalităţi de a slăbi, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare. Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că “aia e, vârsta, nu aveţi ce să faceţi ca să fiţi ca înainte”, fie că operaţia de tăiere a stomacului ar fi singura soluţie. Am exclus vehement o intervenţie foarte la modă în ultimul timp despre care am o părere extrem de rezervată când le este făcută persoanelor ce nu suferă de obezitate morbidă. Iar resemnarea nu a fost niciodată pentru mine o opţiune. Aşa că azi am hotărât, cu ajutorul unor oameni care au la activ schimbarea a sute de vieţi, să încerc să schimb ce alţii consideră că nu se poate schimba", a scris Amalia Năstase în mesajul său.

3 54143011 2058630697540062 893486719511298048 n jpg jpeg

"În aceşti patru ani m-am simţit tot timpul un om slab, blocat în corpul unui om supraponderal şi a venit momentul să schimb asta. Împreună cu prietenii mei de la Cronos Med şi cu ajutorul medicului Ruxandra Pleşea şi doctorului Giuseppe Castaldo, creatorul dietei oloproteice, voi începe regimul de 21 de zile în care voi renunţa complet la carbohidraţi şi în care voi avea grijă, cu diverse tratamente corporale, să menţin tonicitatea pielii, prima care suferă atunci când pierdem în greutate. Am ales să fac publică această încercare pentru că ştiu foarte multe femei care au trecut de 40 de ani şi cărora li se spune că ar trebui să îşi ia adio de la corpul lor de la 30 de ani, pentru că nu-l vor mai avea niciodată. Eu aş vrea să reuşesc să dovedesc contrariul, să reuşesc să arăt mai bine că acum 10 ani."

Regimul cu care slăbeşte Amalia Năstase

Ca să arate că s-a ţinut de cuvânt,

îşi ţine la curent zilnic fanii internauţi cu programul său de slăbit, numit

.

"Am început dieta personalizată cu o linguriţă de ulei de cocos şi un shake cu integratori alimentari, care îmi vor ţine loc de mic dejun şi cină, pentru 28 de zile."

10 amalia nastase dieta oloproteica cronos med andreea berecleanu constantin stan castaldo 6 jpg jpeg

Ce poate mânca în restul zilei?

"De exemplu, la prânz, lista dr. Giuseppe Castalado conţine variante de legume la alegere sau parţial combinate, dar nu într-o cantitate mai mare de 200 de grame, de: broccoli, anghinare, conopidă, castraveţi, ciuperci, salată verde, vinete, roşii de salată, napi, ridichi, ţelină, spanac, varză creaţă sau dovlecei, zucchini. Alături de carne de vită, viţel, piept de pui sau de curcan, muşchi de porc slab, doradă, cod sau somon sălbatic, creveţi, calamari, caracatiţă, şi acestea în gramaje precise, cuprinse între 180 şi 280 de grame."

"În a doua zi de dietă am făcut un test de intoleranţă alimentară şi apoi o perfuzie IV cu vitamina C şi cu B-uri pentru întărirea imunităţii. Nu sunt obligatorii, dar sunt binevenite", explică Amalia Năstase.

Iată ce a spus şi în emisiunea lui Cătălin Măruţă despre dieta oloproteică, adusă în România de dr. Giuseppe Castalado şi detaliată în cadrul unui eveniment la clinica Cronos Med din Bucureşti. (vezi ce personalităţi au luat parte la eveniment în galeria foto)Recente pe Ok! Magazine

carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg