Care este sportul – vedetă la Hollywood?

23 mai, 2016
lady gaga png

Poziţii mai mult sau mai puţin decente, costume speciale, antrenori personali, acasă, în natură sau la sală, găsirea echilibrului,  iată câteva dintre  elementele care definesc cel mai la modă sport printre vedete, benefic atât pentru trup, cât şi pentru spirit.

Deşi nu par atât de „disciplinate” în viaţa de zi cu zi, aşa cum instructorii yoghini o cer, vedetele preferă să practice yoga pentru a se elibera de toată presiunea materială şi pentru a se regăsi pe sine. Iată câteva reprezentante de vază ale acestei practici.

Hilaria Baldwin

Nu contează ora sau decorul, Hilaria preferă ipostaze cel puţin... ilare.

Soţia lui Alec Baldwin este, poate, cea mai „îndrăzneaţă”, mai ales în ceea ce priveşte promovarea yogăi în social media. Şi asta pentru că este chiar instructor de yoga. Poziţiile în care o găsim pe Instagram nu sunt , însă, atât de apreciate precum aceasta şi-ar dori, ea susţinând că „uneori descoperi că oamenii te judecă foarte aspru şi pe nedrept în cadrul comunităţii de yoghini”.

Chiar şi atunci când trebuie să răspundă la mailuri, ea adoptă poziţii de yoga.

Gisele Bündchen

La plajă, în parc sau chiar în living, Gisele îşi menţine echilibrul.

Una dintre cele mai disciplinate vedete, având un stil de viaţă extrem de sănătos, modelul a continuat să practice yoga chiar şi în timpul sarcinii. Aceasta a povestit că cele trei şedinţe săptămânale au ajutat-o să nască mult mai uşor.

Nici în vacanţă modelul nu renunţă la orele de meditaţie.

Alessandra Ambrosio

Modelul Victoria’s Secret, o veterană a podiumurilor de modă, este şi ea o adeptă a acestui sport benefic. „Yoga mă calmează şi mă ajută să am mereu o postură adecvată.”

image

Nu este încă o excentricitate de-ale ei, ci o poziţie de... echilibrare interioară.

Miley Cyrus

Copil rebel, cântăreaţă şi actiţă, Miley a vrut să intre şi ea în rândul adepţilor celei mai importante şcoli de filosofie hidu. Ea a adoptat recent tehnicile de yoga, declarând că preferă tactica Ashanta. Într-un timp extrem de scurt, acest sport s-a transformat într-un hobby, ea postând recent: „Trebuie să practic yoga pentru sufletul meu. Ori practic yoga, ori o iau razna!”

image

Este recunoscută pentru disciplina ei în ceea ce priveşte practicarea acestui sport.

Miranda Kerr

Supermodelul australian este o împătimită a acestei practici, declarând: „Nu contează unde sunt sau ce am de făcut, dacă doresc să dobândesc echilibru, mă apuc de yoga.  Aceasta îmi dă şansa să mă eliberez, să mă focusez pe ceea ce este benefic pentru trupul şi mintea mea, pentru echilibrul meu”.

Atunci când meditează, Gaga este mai puţin Lady.

Lady Gaga

Cine ar fi crezut că tocmai rebela Gaga caută echilibrul în practicarea yogăi. Acum înţelegem de ce este „imună” la criticile legate de apariţiile sale excentrice şi de ce nu se sfieşte să posteze poziţii deochiate pe Instagram.

Rosie recunoaşte că yoga a transformat-o într-o persoană mult mai echilibrată.

Rosie Huntington- Whiteley

Model şi actiţă, aceasta practică tehnica yoghină Vinyasa Flow cu mult entuziasm, recunoscând că acest sport i-a schimbat stilul de viaţă, corpul, dar şi temperamentul.Recente pe Ok! Magazine

anvelope jpg
fereb jpg
ciclist profimedia 0672146974 jpg
cuza4 jpg
FotoJet (25) jpg
tori4 jpg
paul83 jpg
dana27 jpg
el83 jpg
Madalina Ghenea si Catrinel Menghia la Cannes 2022 jpg
cosmin9 jpg
victoria20 jpg
FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg