Ce dietă urmează "tribul" mamelor sexy de la Hollywood?

27 iunie, 2016
1 PicMonkey Collage jpeg

Prieteniile din cel mai strălucitor oraş din State se leagă nu doar în filme sau pe covorul roşu, ci şi la o masă bună. Iar atunci când au în comun preocuparea pentru o hrană bio, vegană sau alcalină, legăturile dintre celebrităţi devin şi mai strânse. Descoperă, în rândurile următoare, ce găşti ale dietelor cool s-au format în La La Land.

Cum se întreţin mamele sexy?

Nu-i vorba doar de acele celebrităţi care sunt mândre mămici, ci şi de vedetele pentru care alimentaţia sănătoasă şi organică este literă de lege. Despre aceste frumoase „lean mean sex machine“ putem spune că şi-au dat licenţa în stil de viaţă sănătos.

image

Gisele Bündchen

Manechinul brazilian de 35 de ani face legea alimentară în căminul ei şi-al lui Tom Brady, iar cei doi copii ai lor, Benjamin şi Vivian, se supun. Mai mult, chiar au prins gustul hrănii bio, în care predomină legumele şi fructele.

Allen Campbell, bucătarul familiei lui Gisele, a mărturisit pentru revista OK! US că aceştia mănâncă 90 % din timp aceleaşi preparate: legume proaspete cultivate în mod organic şi cereale integrale precum orez brun, quinoa, mei şi fasole. Nu sună prea apetisant, aşa-i? Noroc cu procentul de 20 %, în care regăsim şi ceva alimente mai prietenoase cu papilele gustative. „Carne slabă: cotlet de vită hrănită musai cu iarbă, carne de raţă şi de pui, iar dintre felurile de peşte este preferat somonul, dar nu cel de crescătorie. Fără zahăr alb, fără făină albă, fără aditiviti precum monoglutamatul de sodiu. În preparate folosesc doar ulei de măsline extravirgin, dar nu-l folosesc şi la gătit. Gătesc doar cu ulei de cocos“, dă din casă bucătarul Campbell.

image

Gwyneth Paltrow

În casa actriţei de 43 de ani nu au ce căuta produsele alimentare care conţin gluten, iar copiii ei, Apple (11) şi Moses (9), rămân, din cauza acestei restricţii, cu pofte tipice vârstei lor, împachetate în formă de dulciuri şi carbohidraţi. „Toată lumea din familia mea este intolerantă la gluten şi produse din lapte de vacă. Am făcut testul de sensibilitate, iar doctorul ne-a sfătuit să evităm astfel de produse pe cât posibil. Fiul meu face un fel de eczemă, aşa că iau în serios regulile acestea. Pe de altă parte, când familia mea nu mănâncă paste, pâine sau orez alb, rămânem cu acea senzaţie de foame specifică celor care nu consumă carbohidraţi“, spune Gwyneth legat de alegerile ei din bucătărie.

Cu toate acestea, fosta soţie a lui Chris Martin dezvăluie că nu este atât de restrictivă când vine vorba de hrană, pe cât crede lumea despre ea: „Mănânc de toate, dar moderat. Chiar sunt mai relaxată decât se spune despre mine“.

De fapt, Gwyn e foart transparentă când vine vorba despre mâncărurile ei preferate, căci actriţa publică toate reţetele încercate de ea pe blogul personal de lifestyle. Printre alimentele gătite cel mai frecvent sunt lintea, cartofii dulci, orezul brun, sparanghelul, ouăle fierte, fructele de mare şi peşte precum somonul sau scrumbia.

Cel mai extrem lucru care se întâmplă în bucătăria actriţei, aşa cum chiar ea mărturiseşte, este să ţină o cură anuală de detoxifiere, timp de şapte zile, preferabil la început de an. Această purificare a organismului înseamnă eliminarea unor produse alimentare sau băuturi care conţin alcool, zaharuri, cafeină, lactate, gluten, carne roşie, crustacee şi orez alb.

image

Jessica Alba

După Gwyneth Paltrow, este a doua cea mai cunoscută vedetă/mamă sexy care funcţionează numai cu hrană organică. Ba Jess chiar a pus în funcţiune o maşinărie de promovare a stilului ei de viaţă, prin compania Honest. Iar fiicele ei, Honor (7) şi Haven (4), se hrănesc după aceleaşi reguli precum mama lor. „Mâncăm în primul rând produse ce conţin proteine slabe, fructe proaspete şi legume. Nimic procesat sau din conservă, pe cât posibil“, mărturiseşte actriţa de 34 de ani.

Cum arată, aşadar, micul dejun al unei mame suple şi frumoase? O jumătate de banană cu musli din cereale de orez brun cu lapte de migdale. La prânz, cel mai frecvent, mănâncă o salată cu nuci sau seminţe de dovleac, iar la cină sunt admise doar alimentele proaspete, provenite din agricultura organică. Un exemplu de meniu la ultima masă a serii poate fi acesta: chiftele din carne de curcan şi legume tocate sau paste fără gluten, cu ulei de măsline, parmezan, mozzarella şi puţină brânză Gouda.

Întrebată recent ce ai găsi, dacă ai deschide frigiderul familiei sale, Jessica a răspuns: „Nu rămân niciodată fără sos picant, apă de cocos şi lapte de migdale. Avem foarte multe condimente în frigider, precum şi legume şi fructe proaspete. Cutiile cu nachos sunt plăcerile mele vinovate, le voi alege mereu în defavoarea îngheţatei“.



Recente pe Ok! Magazine

Catalin Botezatu foto PR jpg
Vrei sa fii cea mai bine îmbracata din birou jpg
Bani, Pexels jpg
femeie bucatarie gatit 1432465706 jpg
parcare aeroport otopeni jpg
horoscop 4 august jpg
WhatsApp Image 2024 11 15 at 11 56 42 AM jpeg
KV WSCM jpeg
Planete, Pixabay (2) jpg
man 1846050 1280 jpg
Foodi OP300UK TenderCrisp Ribs Grill CMYK jpg
pexels adnan pervaiz 724231353 18341593 jpg
okmagazine ro png
Cum să îmbunătățești productivitatea în spațiile publice Iată cum te poți concentra mai bine jpg
Tradare jpg
Pisica jpg
OKMagazine (2) (3) (1) jpg
Therme