Ce dietă urmează "tribul" mamelor sexy de la Hollywood?

27 iunie, 2016
1 PicMonkey Collage jpeg

Prieteniile din cel mai strălucitor oraş din State se leagă nu doar în filme sau pe covorul roşu, ci şi la o masă bună. Iar atunci când au în comun preocuparea pentru o hrană bio, vegană sau alcalină, legăturile dintre celebrităţi devin şi mai strânse. Descoperă, în rândurile următoare, ce găşti ale dietelor cool s-au format în La La Land.

Cum se întreţin mamele sexy?

Nu-i vorba doar de acele celebrităţi care sunt mândre mămici, ci şi de vedetele pentru care alimentaţia sănătoasă şi organică este literă de lege. Despre aceste frumoase „lean mean sex machine“ putem spune că şi-au dat licenţa în stil de viaţă sănătos.

image

Gisele Bündchen

Manechinul brazilian de 35 de ani face legea alimentară în căminul ei şi-al lui Tom Brady, iar cei doi copii ai lor, Benjamin şi Vivian, se supun. Mai mult, chiar au prins gustul hrănii bio, în care predomină legumele şi fructele.

Allen Campbell, bucătarul familiei lui Gisele, a mărturisit pentru revista OK! US că aceştia mănâncă 90 % din timp aceleaşi preparate: legume proaspete cultivate în mod organic şi cereale integrale precum orez brun, quinoa, mei şi fasole. Nu sună prea apetisant, aşa-i? Noroc cu procentul de 20 %, în care regăsim şi ceva alimente mai prietenoase cu papilele gustative. „Carne slabă: cotlet de vită hrănită musai cu iarbă, carne de raţă şi de pui, iar dintre felurile de peşte este preferat somonul, dar nu cel de crescătorie. Fără zahăr alb, fără făină albă, fără aditiviti precum monoglutamatul de sodiu. În preparate folosesc doar ulei de măsline extravirgin, dar nu-l folosesc şi la gătit. Gătesc doar cu ulei de cocos“, dă din casă bucătarul Campbell.

image

Gwyneth Paltrow

În casa actriţei de 43 de ani nu au ce căuta produsele alimentare care conţin gluten, iar copiii ei, Apple (11) şi Moses (9), rămân, din cauza acestei restricţii, cu pofte tipice vârstei lor, împachetate în formă de dulciuri şi carbohidraţi. „Toată lumea din familia mea este intolerantă la gluten şi produse din lapte de vacă. Am făcut testul de sensibilitate, iar doctorul ne-a sfătuit să evităm astfel de produse pe cât posibil. Fiul meu face un fel de eczemă, aşa că iau în serios regulile acestea. Pe de altă parte, când familia mea nu mănâncă paste, pâine sau orez alb, rămânem cu acea senzaţie de foame specifică celor care nu consumă carbohidraţi“, spune Gwyneth legat de alegerile ei din bucătărie.

Cu toate acestea, fosta soţie a lui Chris Martin dezvăluie că nu este atât de restrictivă când vine vorba de hrană, pe cât crede lumea despre ea: „Mănânc de toate, dar moderat. Chiar sunt mai relaxată decât se spune despre mine“.

De fapt, Gwyn e foart transparentă când vine vorba despre mâncărurile ei preferate, căci actriţa publică toate reţetele încercate de ea pe blogul personal de lifestyle. Printre alimentele gătite cel mai frecvent sunt lintea, cartofii dulci, orezul brun, sparanghelul, ouăle fierte, fructele de mare şi peşte precum somonul sau scrumbia.

Cel mai extrem lucru care se întâmplă în bucătăria actriţei, aşa cum chiar ea mărturiseşte, este să ţină o cură anuală de detoxifiere, timp de şapte zile, preferabil la început de an. Această purificare a organismului înseamnă eliminarea unor produse alimentare sau băuturi care conţin alcool, zaharuri, cafeină, lactate, gluten, carne roşie, crustacee şi orez alb.

image

Jessica Alba

După Gwyneth Paltrow, este a doua cea mai cunoscută vedetă/mamă sexy care funcţionează numai cu hrană organică. Ba Jess chiar a pus în funcţiune o maşinărie de promovare a stilului ei de viaţă, prin compania Honest. Iar fiicele ei, Honor (7) şi Haven (4), se hrănesc după aceleaşi reguli precum mama lor. „Mâncăm în primul rând produse ce conţin proteine slabe, fructe proaspete şi legume. Nimic procesat sau din conservă, pe cât posibil“, mărturiseşte actriţa de 34 de ani.

Cum arată, aşadar, micul dejun al unei mame suple şi frumoase? O jumătate de banană cu musli din cereale de orez brun cu lapte de migdale. La prânz, cel mai frecvent, mănâncă o salată cu nuci sau seminţe de dovleac, iar la cină sunt admise doar alimentele proaspete, provenite din agricultura organică. Un exemplu de meniu la ultima masă a serii poate fi acesta: chiftele din carne de curcan şi legume tocate sau paste fără gluten, cu ulei de măsline, parmezan, mozzarella şi puţină brânză Gouda.

Întrebată recent ce ai găsi, dacă ai deschide frigiderul familiei sale, Jessica a răspuns: „Nu rămân niciodată fără sos picant, apă de cocos şi lapte de migdale. Avem foarte multe condimente în frigider, precum şi legume şi fructe proaspete. Cutiile cu nachos sunt plăcerile mele vinovate, le voi alege mereu în defavoarea îngheţatei“.



Recente pe Ok! Magazine

Cum gătești mai eficient acasă și cum îți construiești propriul stil culinar jpg
femeie rochie de revelion petrecere confetti 3419692 jpg
casa racoroasa jpg
Pulover Reserved jpg
4 detalii care tranforma o cina intr o seara memorabila jpg
placi din policarbonat viu colorate jpg
cute family standing near christmas tree jpg
FOTO Facebook West Side Christmas Market
OKMAGAZINE sandy millar nuS2GDpCDoI unsplash jpg
okmagazine ro pexels karola g 7269680 jpg
femeie in rochie poarta multe inele  kElEigko7PU jpg
Transformă ți părul într o linie perfectă tehnici profesionale pentru îndreptarea corectă cu placa jpg
De ce este important sa ai atat o campanie de SEO cat si una de direct marketing  jpg
okmagazine ro   Cum să alegi adidași eleganți care se potrivesc atât sport cât și streetwear jpg
Greșeli frecvente în curele de detoxifiere a ficatului jpg
1763551941 RJY1 jpg
1763743045 Y1kG png
Cum ar arăta lista de dorințe a pisicii tale dacă ar ști să i scrie lui Moș Crăciun jpg