Ce mămică e atât de FIT în ultima lună de sarcină?

16 iulie, 2018
Adelina Pestritu burtica de gravida jpeg

Orice viitoare m─âmic─â se a┼čteapt─â s─â ia considerabil ├«n greutate, dar aceast─â vedet─â a reu┼čit performan┼úa de-a r─âm├óne foarte tonifiat─â chiar ┼či ├«n ultima lun─â de sarcin─â. Ghice┼čti despre cine este vorba?

image

Aceast─â viitoare m─âmic─â, o brunet─â focoas─â din showbizul autohton, continu─â s─â ne uimeasc─â cu forma ei fizic─â, chiar ┼či pe durata sarcinii. C─âci, de┼či mai are foarte pu┼úin p├ón─â ├«l va aduce pe lume pe primul s─âu copil, arat─â de parc─â ar fi ajuns abia la ├«nceputul ultimului trimestru de sarcin─â.

E-adev─ârat c─â bra┼úele ┼či coapsele sunt un pic mai voluminoase, iar bustul s-a m─ârit cu cel pu┼úin un num─âr. Cu toate acestea, Adelina Pestri┼úu, c─âci despre ea este vorba, r─âm├óne o m─âmic─â hot chiar ┼či pe ultima sut─â de metri a sarcinii.

image

De altfel, pentru o femeie at├ót de atent─â la dieta ei, chiar ┼či acum, c├ónd alte viitoare m─âmici au pofte, e de ├«n┼úeles cum de n-a luat prea multe kilograme.

image

Viitoarea mămică a unei fetiţe, care va purta numele de Zenaida, Adelina s-a ocupat deja de amenajarea camerei fiicei sale, a cărei venire pe lume este preconizată la începutul lunii august.

image

   

image image

"Nu ┼čtiu c├ónd au trecut cele 9 luni ├«n care am tradus fericirea la o alt─â dimensiune. Parc─â ieri ├«ncercam s─â o disting pe ecranul ecografului sub forma unui punctule┼ú ├«ntr-un s─âcule┼ú. Acum ne mai despart doar 3 s─âpt─âmani pe care le tr─âim am├óndoua─â la intensitate maxim─â ├«n lumi diferite. Totul pare at├ót de departe ┼či totu┼či suntem la propriu 2 ├«n 1. S-au schimbat multe ├«ncep├ónd de la fizic, mod de via┼ú─â, priorit─â┼úi, planuri p├ón─â la percep┼úii despre ├«mplinirea sufleteasc─â ┼či nu numai. Acum m─â simt mai preg─âtit─â ca niciodat─â s─â o primesc cum se cuvine ├«n lumea noastr─â", a spus Adelina.

   

image image


Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg