Cum a reu┼čit Florin Chilian s─â sl─âbeasc─â 13 kilograme ├«n doar 15 zile? Diet─â nerecomandabil─â!

3 iulie, 2019
2 florin chilian jpg jpeg

Artistul a luat măsuri drastice împotriva kilogramelor în plus, dar oare cu ce risc? "În 15 zile am mâncat de două ori!", a spus la Capatos în emisiune.,

Florin Chilian s-a ambi┼úionat s─â sl─âbeasc─â rapid, apel├ónd la o diet─â agresiv─â, care este cunoscut─â drept Metoda Fasting ┼či care are tot mai mul┼úi adep┼úi. Printre cei mai cunoscu┼úi se afl─â ┼či medicul Monica Pop, care a reu┼čit s─â scape ├«n timp record de kilogramele sup─âr─âtoare.

A┼ča se face c─â, ├«n luna ce abia s-a ├«ncheiat, Florin Chilian a sl─âbit nu mai pu┼úin de 13 kilograme ├«ntr-un timp record, 15 zile, ┼či a ajuns s─â c├ónt─âreasc─â de la 106 la 93 kg, potrivit celor de la click.ro.

5 chilian a slabit cu dieta fasting apa si cafea 2 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 florin chilian jpg jpeg
4 florin chilian dieta fasting cu apa si cafea 2 jpg jpeg
5 chilian a slabit cu dieta fasting apa si cafea 2 jpg jpeg
6 florin chilian dieta fasting cu apa si cafea 3 jpg jpeg
7 florin chilian dieta fasting cu apa si cafea 1 jpg jpeg

Florin Chilian a scris despre aceast─â diet─â pe Facebook, despre care spune c─â este nerecomandat─â "celor slabi de inim─â ­čśë Nu de alta, dar depresia este urie┼čeasc─â!".

Iat─â ┼či care este dieta lui Florin Chilian: ÔÇ×Ap─â ┼či produse bazate pe ap─â ÔÇô cafea. Unii ├«i spun dieta fasting. Nu ├«ncerca┼úi aceast─â ┬źdiet─â┬╗ dac─â sunte┼úi sensibili cu inima. Este cumplit de greu. Ziua a treia ┼či a cincea sunt teribile. La mine se pare c─â doar asta func┼úioneaz─â pentru c─â vreau repede, imediat ┼či mai ales pentru c─â nu am r─âbdare sau echilibru ├«n ce fac...15 zile, 13 kg date jos. Asta pe l├óng─â toate celelalte beneficii legate de cur─â┼úarea organismului, eliminarea toxinelor, a celulelor bolnave etcÔÇŁ.Recente pe Ok! Magazine

carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg