Cum a revenit Miss Fitness Anca Bucur la silueta de dinainte de sarcină, după ce a născut a doua oară, acum opt luni?

23 martie, 2021
1 anca bucur jpg jpeg

Când eşti declarată cea mai fit femeie din lume şi câştigi de şase ori titlul de Miss Fitness Universe, nu-ţi este greu să te menţii în formă, chiar şi după două sarcini.

Iar Anca Bucur, sportivă originară din judeţul Mureş, pare că n-a fost niciodată însărcinată, dacă ar fi să judecăm după abdomenul plat pe care-l afişează zilele acestea. În luna iulie anul trecut, sportiva în vârstă de 34 de ani a devenit pentru a doua oară mamă, aducând pe lume o fetiţă botezată Ana. 

3 anca 2 jpg jpeg

Anca Bucur, actualmente instructor de fitness şi aerobic, mai are un băieţel pe nume Rareş din căsnicia cu jucătorul de hockey Dragoş Ionescu, cu care s-a căsătorit în 2014 la Las Vegas. Ei bine, la opt luni după ce a adus pe lume al doilea copil al cuplului, Anca arată de minune, iar stilul de viaţă sănătos este secretul ei.

3 anca 2 jpg jpeg
stanga
dreapta
2 anca 3 jpg jpeg
3 anca 2 jpg jpeg
1 anca bucur jpg jpeg

"Corpul nostru are capacitatea să îşi revină după naştere, nu imediat, dar treptat şi sigur. Dacă avem grija la alimentaţie şi includem exerciţii fizice în programul zilnic, revenirea este şi mai rapidă şi evidentă. Într-adevăr, dacă alăptezi ai alt apetit, dar asta nu înseamnă că nu poţi avea grijă de tine. Fiecare trebuie să ţină cont de felul în care a născut şi bineînţeles ce obiceiuri avea înainte de sarcină şi pe durata ei, ca să pună la bătaie un plan cât mai potrivit", a povestit Anca Bucur pentru revista CSID.

"De când sunt mamă, antrenamentele mele sunt mult mai concentrate şi mai puţine la număr", recunoaşte campioana de fitness, care şi-a făcut un obicei din a alerga în parc, alături de cei din comunitatea ei, de câte ori găseşte timp.

Pe lângă sport, Anca Bucur are grijă ca dieta ei să conţină doar alimente de calitate, micul dejun al sportivei fiind unul bogat în proteine şi în antioxidanţi precum legumele şi fructele.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg