Cum reuşeşte Mihaela Rădulescu să arate atât de bine? Care e sportul ei preferat?

18 decembrie, 2017
radulescu jpeg

Nu e niciun secret pentru nimeni că frumoasa prezentatoare are o viaţă activă şi că militează, destul de des, pentru asta. Nu o dată s-a întâmplat ca Mihaela Rădulescu să promoveze stilul de viaţă sănătos, presărat cu antrenamente sportive dese. Dar v-aţi întrebat ce face mai exact Mihaela Rădulescu pentru o aşa siluetă?

image

Ei bine, după cum spunea chiar ea acum câteva luni, disciplina vieţii este cheia succesului. Un stil alimentar corespunzător, sport cât se poate de des şi o gândire pozitivă ar putea aduce pentru oricare dintre noi mulţi ani în buchetul vieţii.  ”Dacă nu sunteţi genul disciplinat, care să facă sport zilnic, resetaţi-vă niţel şi puneţi treaba asta în capul listei de priorităţi. Nu vă trebuie musai abonament la sală şi echipamente scumpe, ci voinţă, disciplină, respect şi iubire de sine, pasiune pentru propria sănătate şi înfăţişare. Dacă se poate să renunţaţi si la zahăr, gluten şi la prea multa sare, cu atât mai bine. Nu v-aş pune să renunţaţi chiar la tot ce vă place (chiar daca unele plăceri se numesc vicii...), pentru că şi hormonul fericirii ne ţine tineri şi sănătoşi. Aşa că, un echilibru între ce e sănătos şi ...ce ne place e cheia unui trup sănătos, a unei bune dispoziţii care ştie să lupte cu orice problemă, a unei frumuseţi care ne face dreptate în viată, la muncă, în faţa oglinzii, în ochii celor dragi.”, spunea ea, la un moment dat, pe Facebook.

image

Ar mai fi, însă, un secret care ar ajuta-o pe Mihaela să se menţină în formă. Potrivit Kingăi Sebestyen, Mihaela Rădulescu practică Kangoo Jumps de ori câte ori are puţin timp liber, purtându-şi ghetele specifice în maşină, oricând. „Am admirat-o dintotdeauna pe Mihaela Rădulescu pentru cariera ei şi pentru modul în care arată. Are un corp perfect, frumos lucrat, şi dovedeşte că ştie să trăiască viaţa dincolo de orice idei preconcepute. Îi admir creativitatea şi munca. Este definiţia femeii frumoase şi de succes. Pentru cariera mea ea a reprezentat un ajutor de nădejde la început, când m-a invitat în emisiunea Duminica în familie. A sărit pe ghete Kangoo Jumps alături de mine, a urmat atunci programul meu de sport şi a spus că avea ghetele Kangoo Jumps în maşină oriunde călătorea. Mihaela este o femeie asumată, care îşi trăieşte viaţa aşa cum şi-a propus, fără să ofere explicaţii nimănui. Este un exemplu de voinţă şi de perseverenţă. Mă bucur pentru tot ceea ce realizează şi îi mulţumesc că mi-a fost alături la începuturi”, declară Kinga Sebestyen.

image

În urmă cu zece ani, Kinga a fost invitată în emisiunea Mihaelei Rădulescu, vedeta testând pentru prima dată sportul pe ghete Kangoo Jumps şi declarând ulterior că face acest tip de mişcare pentru a-şi întreţine silueta.



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg