Cum se menţine în formă Sylvia Sîrbu: "După 3 săptămâni, deja simt o diferenţă!"

16 iulie, 2018
sylvia sirbu 03 jpg jpeg

Are un corp incredibil, dar silueta ei fără cusur se datorează unui program pe care îl urmează cu stricteţe. Uite ce sporturi practică şi care sunt regulile ei de aur.

image

Cântăreaţa Sylvia Sîrbu a avut mereu dimensiuni de fotomodel, însă nu doar gena o ajută să rămână în topul celor mai sexy vedete de la noi. Partenera de scenă a lui DJ Rynno este foarte disciplinată în ceea ce priveşte programul pe care îl urmează pentru menţinerea acestei forme incredibile. Pe lângă yoga, Sylvia şi-a suplimentat antrenamentele cu aşa-numitele circuite Hiit.

"Vara asta, odată cu minunatul curs de Yoga Teacher, am decis să-mi depăşesc limitele şi să fac cu adevărat nişte transformări cu privire la corpul meu", spune ea. "Am adăugat la programul meu de 3, 4 clase de yoga pe săptămână (hatha, ashtanga şi vinyasa) şi 2-3 antrenamente de circuite Hiit, pentru a vedea cu adevărat nişte schimbări. La toate acestea se adaugă şi o dietă corectă, fără abateri, low carb. Fără dulciuri, fără sucuri, fără sosuri, prăjeli şi carbohidraţii reduşi la minimum", ne dezvăluie Sylvia din secretele sale.

stanga
dreapta
sylvia sirbu 03 jpg jpeg
sylvia sirbu 02 jpg jpeg
Sylvia Sirbu sexy yoga (2) jpeg
Sylvia Sirbu sexy yoga (3) jpeg
Sylvia Sirbu sexy yoga (4) jpeg
Sylvia Sirbu sexy yoga (7) jpeg
Sylvia Sirbu sexy yoga (8) jpeg
Sylvia Sirbu sexy yoga (9) jpeg
Sylvia Sirbu sexy yoga (10) jpeg
Sylvia Sirbu sexy yoga (11) jpeg
Sylvia Sirbu sexy yoga (12) jpeg

De altfel, şi rezultatele au început să se vadă: "După 3 săptămâni, deja simt o diferenţă. Abdomenul meu începe să se contureze uşor, 2,5 kg pierdute, coapse mai subţiri şi mai ferme. Totul este un proces care mă învaţă din nou, răbdarea şi perseverenţa, 2 calităţi care mi-au lipsit mulţi ani."

Desigur că nu întotdeauna îi este uşor. "Am zile în care aproape mă bat poftele sau zile în care aş face orice numai să nu mă trezesc atât de dimineaţă şi să plec la antrenamente (nu sunt deloc matinală)", recunoaşte ea. "Se duce o luptă între zona de confort şi scopul dorit pentru care muncesc. Şi pentru prima dată în viaţă, nu m-am lăsat. Trag de mine şi dau şi ultima fărâmă de energie. Habar nu aveam la ce mă înham când m-am înscris la cursul de yoga. Trebuie să am un progres incredibil în lunile de curs. Plâng, râd, sunt furioasă uneori sau frustrată, însă tot timpul mă ridic mental şi fizic şi merg mai departe, cu răbdare şi perseverenţă. Iar corpul meu mă răsplăteşte de fiecare dată pentru munca mea."

Iată şi forma incredibilă la care a ajuns Sylvia cu atâta efort.Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg