Cum slăbeşti mâncând pe săturate

16 iunie, 2018
dieta jpeg

Uite cum poţi ajunge la silueta mult visată fără diete drastice, care te înfometează şi te dezechilibrează.

image

Dietele drastice sunt, de cele mai multe ori, nu doar greu de urmat, dar şi periculoase, pe termen lung, pentru starea de sănătate a organismului. În dorinţa de a da js câteva kilograme în scurt timp, multe persoane îşi privează corpul de ingredienţi nutritivi necesari, consumând cât mai putine calorii fără a-i oferi acestuia vitaminele şi mineralele necesare pentru o bună funcţionare.

Dietele drastice nu doar că ne pot afecta sănătatea, dar reprezintă şi un motiv în plus de stres. Suntem tentaţi să mâncăm mai mult decât ne propunem, iar starea de foame de peste zi ne împiedică să ne relaxăm şi să ne derulăm activităţile zilnice.

Tocmai de aceea, un program sănătos de revenire în formă presupune, pe lângă sport alături de antrenori cu experienţă, şi un plan nutriţional echilibrat, gândit să aibă rezultate pe termen lung, dar să nu agreseze organismul.

Această filosofie stă la baza conceptului Bodyshape Transformation Center din Bucureşti, program ce îmbină antrenamentele de grup, ghidate de antrenori experimentaţi, cu plan nutriţional şi, în mod cu totul nou, cu coaching-ul pe partea de motivatie & mindset.

Răzvan Stratulat, antrenor la Bodyshape Transformation Center, ne dezvăluie cum putem slăbi sănătos având un plan alimentar bogat în produse săţioase.

„Ştiu că una din marile probleme cu care te confrunţi atunci când îţi propui să slăbeşti şi începi o dietă este “senzaţia permanentă de foame”, aşa că m-am gândit să te ajut să reuşeşti să slăbeşti “mâncând pe săturate”. Poţi aborda o dietă bazată în cea mai mare parte pe fibre. Este o alternativă la regimurile de slăbit restrictive. Aceste alimente sunt sărace în calorii şi carbohidraţi. Fibrele se regăsesc în alimente precum:

Fructe: mere, pere, kiwi, căpşuni, mango, fructe de pădure, caise. Pentru că au o mare cantitate de fibre, le putem mânca mai des şi în cantităţi mai mari decât alte fructe bogate în zaharuri şi carbohidraţi.

Legume: varză, conopidă, broccoli, morcovi, roşii, usturoi, dovlecel, mazăre, linte. Legume pe care le putem servi crude (unele dintre ele), fierte sau chiar la grătar si cu care putem forma o porţie săţioasă de mâncare fără a ne fi teama că vom lua în greutate.

Cereale: orez brun, orz, ovăz, tărâţe”, spune antrenorul.

„Este indicat însă ca orice dietă să fie recomandată şi supervizată de specialist. Fiecare suntem unici  în felul nostru, iar planul nutriţional trebuie să fie personalizat. Noi la Bodyshape avem grijă să îmbinăm cu succes antrenamentele eficiente, cu planul nutriţional personalizat şi cu servicii de personal coaching, pentru ca rezultatele să fie maxime şi durabile pentru fiecare în parte”, declară Irina Alionte, fondatoarea conceptului Bodyshape Transformation Center.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg