Cura minune prin care vedetele se menţin tinere. E vorba de un ingredient inedit!

30 august, 2017
GettyImages 631258260 jpeg

În showbiz se vorbeşte despre o mulţime de cure de slăbire şi de soluţii care garantează tinereţe fără bătrâneţe. De la dietele vegetariene, sau raw vegane, la înfometare, injecţii cu botox, sau tratamente cu ingrediente minune, pe toate le-au încercat vedetele pentru a fi veşnic tinere. Cea mai nouă cură, la modă printre vedete, este mult mai simplă şi mai eficientă şi nu include înfometarea. Toată lumea vorbeşte de Cura de 1 min, una revoluţionară şi cu rezultate vizibile. Nimeni nu s-ar fi gândit că ar ajuta la regenerarea celulelor, la întărirea ogrnismului şi chiar la vindecarea unor boli. Despre peroxidului de hidrogen (în denumire populară Apă oxigenată) este vorba, chiar dacă nu vi se pare ceva senzaţional.

Sofia Vergara şi Jennifer Lopez au 45, respectiv 48 de ani şi arată extraordinar, fără riduri şi cu piele de bebeluş.

Atenţie! Nu este vorba de apa oxigenată din comerţ, ci de una specială, alimentară, cu o concentraţie de 35 procente - peroxidul de hidrogen alimentar care ajută la oxigenarea celulelor. Peroxidul de hidrogen se regăseşte în corpul fiecărui om, în cantităţi extrem de mici şi ajută sistemul imunitar uman, iar o cură cu acest ingredient minune este efieicient pentru tratarea unor boli grave, dar şi pentru intinerire. De la infecţia cu HIV, heptatite, cancer gastric sau pulmonar, leucemie, până la sinuzită sau reumatism, toate par să aibă remediu în această soluţie revoluţionară.

Ingredientul minune al vedetelor.

Chiar şi medicii recomandă tratamentul, însăşi Lidia Fecioru, practicant de medicină alternativă, a dezvăluit calităţile minune ale apei oxigenate alimentare de 35 de grade, în una dintre ediţiile emisiunii "Adevăruri Ascunse" de la Antena 3: „Este vorba de peroxidul alimentar. I-am spus unei paciente care avea probleme de tiroidă, din cauza asta avea palmele şi călcâiele crăpate din care curgea sânge. I-am spus de acest perodix alimentar, care se bea în prima zi trei picături, apoi patru, până la 25 şi apoi înapoi. Se bea într-un pahar cu apă distilată ca să nu influenţeze calitatea acestei substanţei sau apă fiartă şi răcită. Ca oamenii să aibă o idee, pe internet există un documentar: Cura de un minut. După o lună de zile de consumat peroxid de hidrogen, pacienta mea are pielea de copil, nu-i mai cade părul. Nu o mai doare nimic”, a mărturisit Lidia Fecioru.

De asemenea, sunt numeroase vedete din România şi nu numai care au testat această cură şi au avut rezultate vizibile. După câteva săptămâni de la folosirea tratamentului, rezultatele apar, semn că organismul se purifică - au un tonus mai bun, o minte mai limpede şi oboseala este diminuată, fapt datorat oxigenării sângelui.

Nu se foloseşte după ureche, ci citind cu atenţie instrucţiunile acestei cure: peroxidul de hidrogen se ia întotdeauna diluat în apă distilată, şi se începe cu trei picături în prima zi, după care cantitatea creşte în fiecare zi cu câte o picătură, până la 25, apoi se continuă cu cantitatea descrescând până se ajunge din nou la 3 picături pe zi.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg