Dieta cu care Dana Săvuică își menține silueta armonioasă: ”Ajunsesem să port XL”

13 octombrie, 2022
Dana Săvuică1, Facebook jpg

Fiind model în tinerețe, Dana Săvuică este obișnuită cu dietele și știe exact când și cum să le aplice.

Doar că după o anumită vârstă, arderile metabolice nu mai sunt la fel de rapide, iar dacă nu ești pe fază, te trezești cu kilograme în plus, atât de nedoritul surplus ponderal, de care fug toate vedetele.

Joviala Dana Săvuică nu a scăpat de această experiență, ba chiar ajunsese la un moment dat să poarte haine XL, după cum a mărturisit în cadrul unei celebre emisiuni de lifestyle de la Pro TV.

Vedeta în vârstă de 52 de ani a povestit că, pentru a scăpa rapid de câteva kilograme în plus, a apelat la nutriționist, care i-a construit o dietă strictă, bogată, cu șase mese pe zi! Cu toate acestea, s-a dovedit a fi foarte eficiență, sățioasă și cu rezultate rapide, așa cum dorea Dana Săvuică. Fostul model a reușit să scape de 5 kilograme într-o săptămână.

În ce constă această dietă

„La micul dejun am fulgi de ovăz, apoi beau niște shake-uri, care sunt din fructe de pădure, din mango, ciocolată. De asemenea, pot să prepar omletă, pe care o pot îmbogăți cu legume, cu ceapă, cu ciuperci, mai puțin cu șuncă și cu carne, pentru că trebuie să rămânem în niște limite”, a povestit Dana Săvuică în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Și cum minuni nu există, când vine vorba de siluetă, Dana Săvuică a completat dieta cu mișcare. Din păcate, fiindcă a suferit recent o intervenție chirurgicală, Dana a mai rărit reprizele de sport pe care le făcea. În ceea ce privește viața sentimentală, blondina e jucăușă și dezinvoltă.

Mai demult, vedeta care a divorțat după 25 de ani de mariaj a acceptat tirada întrebărilor incomode ale lui Măruță. Dana Săvuică a fost rugată să aleagă între o aventură cu un bărbat de 20 de ani sau unul de 70 de ani. Vedeta a mărturisit că ar alege să aibă o aventură cu un partener mai tânăr, mai ales pentru că, până acum, a fost atrasă doar de persoane mai în vârstă ca ea.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg