Dieta lui Charlize Theron. Actriţa, în loc de trei mese consistente pe zi, serveşte şase mai mici

8 august, 2020
2 dieta charlize theron jpg jpeg

La 44 de ani, actriţa arată ca la 30, se simte ca la 25 şi trăieşte ca-n adolescenţă. Iată care sunt secretele!

Nu consumă alcool

Se spune că un pahar de vin seara este sănătate curată, dar dacă după el mai vin unul şi-ncă unul, caloriile s-ar putea depune prin zonele care nu ne convin. Ştim cu toţii cât de bine arată Charlize în ţinutele de Red Carpet, iar secretul ei este o rutină pregătitoare foarte riguroasă: “Când ştiu că am un eveniment important, mănânc foarte sănătos în săptămânile de dinainte, dorm mult şi nu consum alcool. Asta mă ajută şi să arăt bine, dar şi să am o stare de spirit foarte bună”, s-a confesat actriţa revistei australiene WHO.

stanga
dreapta
3 profimedia 0496188150 jpg jpeg
4 profimedia 0216138376 jpg jpeg

Consumă legume verzi

Pe lângă faptul că aceste legume conţin o cantitate mai mare de fier, ajută la digestie şi la detoxifiere. Charlize consumă zilnic legume şi fructe verzi: mere, kale, salată verde şi broccoli şi ţine şi diete stricte care implică doar consumul de legume şi fructe verzi, hidratare optimă şi mişcare.

Îşi împarte mesele în porţii mici

Theron susţine că secretul ei este volumul şi ritmul în care serveşte mesele de peste zi. Astfel, în loc de trei mese consistente pe zi, ea serveşte şase mese mai mici. Dar asta nu înseamnă că dacă pofteşte ceva, se cenzurează: “Dacă poftesc la un hamburger, decât să îmi stea toată ziua gândul la el, servesc un sfert şi mi-am satisfăcut dorinţa. Iar dacă sunt în urmă cu mişcarea fizică, îmi reglez planul alimentar astfel încât să fie un echilibru. Calculez mereu câtă mişcare fac într-o zi şi dacă nu am făcut sport, nu mănânc, ci beau doar un fresh. Prefer să fiu sinceră cu mine”.

Face pilates

Această practică este recunoscută ca fiind una dintre cele mai eficiente pentru tonifierea corpului: “Niciodată corpul meu nu a arătat mai bine şi asta datorită faptului că fac, constant, Pilates. Este o parte integrantă a vieţii mele, îl practic zilnic, chiar şi atunci când trebuie să merg la filmări sau când sunt în vacanţă”, adaugă vedeta din Bombshell. Ea combină acest tip de mişcare cu 90 de minute de yoga sau ciclism.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg