HOT, HOT, HOT! Super sexy la plajă FOTO

17 august, 2018
super sexy la plaja (1) jpeg

Cele mai senzuale vedete de la noi au făcut furori în costumele de baie. Iată cele mai hot prezenţe de vara aceasta.

image

Vara e cel mai bun prilej de a-şi etala formele perfecte, pentru care unele muncesc din greu la sală tot anul, altele sunt doar recunoscătoare pentru gena moştenită. În tot cazul, ele sunt cele mai sexy reprezentante din showbiz-ul autohton şi am vrut să vă delectăm şi pe voi cu o galerie foto hot.

Anna Lesko

image

Este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi şi are senzualitatea în sânge. Este genul de femeie care emană sex-appeal prin toţi porii.

image image

Superba basarabeancă nu ezită niciodată să-şi pună în valoare corpul, iar felul în care pozează pe plajă trădează pasiunea ei pentru mare, soare şi costume de baie.

image

Diana Munteanu

image

Ea tocmai s-a întors din superba insulă Santorini, unde a petrecut o săptămână de vacanţă împreună cu fiul ei, David.

image

Diana Munteanu rămâne în topul preferinţelor bărbaţilor, fiind o prezenţă sexy pe ecrane încă de pe vremea când era VJ-iţă la MTV. Acum, gazda emisiunii matinale "Prietenii de la 10" concurează umăr la umăr cu mai tinerele sale colege, câştigând detaşat proba costumelor de baie.

image

Corina

image

Ne-am obişnuit cu felul ei extrovertit de-a fi şi cu naturaleţea cu care îşi etalează senzualitatea. Anul acesta, însă, Corina Bud pare să fie şi mai relaxată, dar şi mai dispusă să-şi pună în valoare frumuseţea.

image image

Recent, ea s-a răsfăţat pe aceleaşi plaje din Santorini, de unde a postat cele mai hot ipostaze în costum de baie.

image image

Delia

image

Am pierdut de mult timp şirul vacanţelor artistei, care se răsfaţă ba în Asia, ba în Europa. Cele mai recente escapade ale sale au fost în Italia şi în Maldive.

image

Fanii o iubesc oricum, chiar dacă unii mai cârcotaşi o mai mustră atunci când ia vreun kilogram în plus. Nu este cazul acum, când Delia afişează un corp cu forme, dar tonifiat şi super sexy.

image image

Ana Baniciu

image

Fiica lui Mircea Baniciu primeşte mii de like-uri pe Instagram pentru postările sale din vacanţă.

   

image image

Cele mai multe din ele sunt făcute în costum de baie, deci nu e de mirare că fanii internauţi au înroşit butonul de "Like".

image

Raluka

image

Şi coechipiera Anei Baniciu, cu care a câştigat marele premiu al concursului "Asia Express", are postări tot mai provocatoare pe reţelele de socializare.

   

image image

Eforturile depuse la sala de fitness se văd pe corpul bine lucrat al vedetei, care şi-a "sculptat" coapsele şi abdomenul în orele petrecute la sport.

image

Inna

image

Mult mai îndrăzneaţă decât alte ori, artista de renume internaţional şi-a surprins deunăzi fanii cu două imagini cu ea topless - realizate cu siguranţă pentru un viitor videoclip.

   

image image

Însă Inna ştie să-şi ţină aproape fanii cu cele mai senzuale ipostaze ale sale, care au devenit o constantă pe conturile ei de socializare.

   

image image

Şi, din câte putem vedea, artista adoră să-şi petreacă timpul la plajă, mai ales atunci când se află în Spania. Ole!

image

Carmen Negoiţă

image

Ea este o altă vedetă plimbăreaţă, căreia nu i-am mai putut ţine contabilitatea escapadelor în ţări străine.

image image

Şi nu doar că adoră să se plimbe, dar fashion bloggeriţa este şi foarte atentă la silueta ei. Raw-vegană convinsă, dar şi sportivă de fel, Carmen Negoiţă reuşeşte să ţină pasul în materie de siluetă cu bloggeriţele mai tinere. Şi, recunoaştem, şi noi suntem invidioşi pe stilul ei de viaţă.

image

Sylvia Sîrbu

image

Dăruită de natură cu o frumuseţe aparte şi cu o genă prietenoasă, cântăreaţa nu s-a lăsat pe o ureche şi trage din greu la sală pentru acest corp fără cusur.

image

   

image image

De curând, Sylvia Sîrbu s-a apucat şi de yoga, despre care spune că i-a transformat complet corpul şi că o ajută să-şi deblocheze canalele energetice. Well, nouă ne place rezultatul!

image

Sandra Izbaşa

image

Pentru o fostă sportivă de performanţă ca ea, este firesc să aibă şi acum un asemenea trup. E-adevărat că nu toate gimnastele au rămas într-o formă perfectă, dar Sandra continuă să ne uimească cu tonusul ei.

image

Ba chiar poate să mai facă şi asemenea exerciţii din gimnastică! Sandra, eşti WOW! You go, girl!

image image

Diana Dumitrescu

image

N-a avut ea timp de vacanţă, din cauza unor proiecte ce au ţinut-o departe de casă, la filmări, dar tot a găsit timp să facă plajă.

image image

După o perioadă în care vorbea despre câteva kilograme în plus care îi dădeau bătăi de cap, iată că Diana Dumitrescu şi-a reintrat în formă şi acum îşi înnebuneşte fanii cu cele mai hot impostaze. Da, ne place revenirea Dianei!

image

Diana Enache

image

Fiica lui Adrian Enache e pe val! De când şi-a luat în serios cariera muzicală, tânăra primeşte o grămadă de oferte de-a concerta peste tot prin ţară.

image image

De formaţie avocat, Diana Enache a înţeles care e cheia succesului în showbiz şi, profitând şi de trăsăturile frumoase moştenite, nu doar de talentul dobândit de la celebrul său tată, a slăbit faţă de anul trecut şi are un corp de invidiat. Bravo, Diana!

image


Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg