Khloe Kardashian, răzbunarea siluetei perfecte

9 februarie, 2017
revengebody khloe v2 jpeg jpeg

În vârstă de 32 de ani, singura blondă din clanul surorilor Kardashian a sărbătorit recent victoria finală împotriva kilogramelor în plus, afişând azi o siluetă de genul celor pe care le invidia chiar ea, pe vremuri.

image

Aceasta este, pentru Khloé, răzbunarea supremă. Să le arate celor care i-au criticat atâţia ani aspectul fizic că se poate schimba şi să-i ajute şi pe alţii să facă asta. Puteţi vedea cum, în emisiunea Re­venge Body with Khloé Kardashian, difuzată în fiecare duminică, de la ora 22:00, la E!. În fie­care dintre cele opt episoade săptămânale a câte o oră, participanţii primesc şansa de a se reinventa din cap până în picioare, ajutaţi de Khloé şi de câţiva dintre cei mai buni experţi în fitness şi nutriţie din lume.

Ajutaţi de antrenorii, stiliştii şi ajutoarele de elită ale lui Khloé, concurenţii muncesc din greu pentru a-şi transforma corpurile, de-a lungul a 12 săptămâni, şi pentru a deveni cele mai bune versiuni ale lor. OK! a vorbit cu vedeta americană des­pre ce a motivat-o să se implice în acest show şi cum a dobândit, la rândul ei, si­lueta la care visa.

A existat un moment greu în viaţa ta în urma căruia ai decis să faci acest show?

Khloé Emisiunea Revenge Body with Khloé Kardashian oglindeşte foarte mult propria mea experienţă. După divorţ şi după o perioadă foarte grea din viaţa mea, am început să-mi transform stilul de viaţă într-unul mult mai sănătos. Să schimb obiceiul de a mânca şi a bea peste măsură cu mersul la sală, lucru care a fost ca o terapie pentru mine şi care m-a ajutat să dobândesc şi o claritate mentală. În timpul acestei perioade de schimbare pe care am documentat-o pe reţelele media, am primit foarte multe mesaje de la fani în care eram întrebată de unde găsesc puterea de face asta, iar asta m-a făcut să-mi dau seama că mai sunt şi alţii ca mine, oameni care s-au simţit pierduţi şi care au găsit o rezolvare. Îmi place că le dau oamenilor curajul şi puterea de a-şi găsi calea. Ştiu că Instagramul şi reţelele sociale tind să fie superficiale şi de aceea vreau să încep să fac o schimbare, să-i ajut pe oameni să se transforme din interior. Iar emisiunea Revenge Body nu este doar despre silueta noastră, ci şi despre cum să fii mai puternic mental. Nu este vorba despre cum pierzi 30 de kilograme în 60 de zile. Este vorba despre a găsi puterea de a-ţi învinge temerile şi de a trece peste traume de familie. Iar eu încerc să-i ajut pe cei care apelează la această emisiune cu metode sănătoase pentru a trece peste prolemele lor.

Model de urmat. Revenge Body with Khloé Kardashian poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 22:00, la E!.

Există o persoană care te inspiră din punct de vedere al felului în care arată?

Nu neapărat. Îmi place mai degrabă să observ părţi frumoase ale oamenilor, să-mi doresc pi­cioare ca ale cuiva sau posterior ca al cuiva. Be­yoncé, de exemplu, are un fund frumos şi tonifi­at, nu-i aşa? Dar nu cred că există cineva care are un corp perfect, din cap până-n picioare. În plus, urmăresc numeroase pagini de Instagram legate de fitness, deoarece mă motivează şi îmi place să văd femei cu siluete tonifiate. Dar sunt destul de mulţumită şi de corpul meu. Vreau doar să-l ajut să se îmbunătăţească. Nu-mi place să mă compar cu alte persoane.

Este mai uşor să obţii rezultate la sală când faci mişcare împreună cu persoane apropiate, cum ar fi surorile tale?

Să fac mişcare cu surorile mele este cel mai bun lucru posibil. Şi este şi amuzant. Nu m-aş fi gândit nici într-un million de ani că sora mea, Kourtney, este un as în sala de fitness. Are o statură fragilă şi este minionă, aşa că mi-aş fi închipuit că ea va fi veriga slabă. Dar este o dură. Iau foarte în serios munca la sală, îmi place să plec de acolo epuizată, iar când ai şansa să lucrezi împreună cu priete­ne, este şi mai bine. Ascultăm muzică, mai bâr­fim un pic, dar suntem, în acelaşi timp, şi foarte concentrate pe ce facem, ca să simţim beneficiile mişcării. Cred în sistemul de a merge la sală cu un amic. Eşti mai motivat. Îmi place să merg la sală şi cu iubitul meu, este bine ca tu şi partenerul tău să aveţi aceleaşi hobby-uri. Îmi place să existe şi o mică competiţie între noi. Lui Kourtney îi place să-mi trimită fotografii cu abdomenul ei şi mie nu-mi vine să cred că arată atât de bine după ce a născut trei copii.

2013. Era anul în care vedeta încă era prizoniera kilogramelor în plus. 16 kg...

Ne poţi da trei sfaturi esenţiale pentru un corp de poveste?

Cele trei tipsuri ale mele sunt următoarele: apă, apă, apă. Poate părea nebunesc, dar eu beau de la trei la patru litri de apă pe zi. Minimum. Nutriţionistul meu spune că bând apă câştigi de fiecare dată, iar eu îl cred. Te menţine tânăr şi te ajută să ai un păr, o piele, totul, mai să­nătoase. Şi mai cred în paşii mici, să nu-ţi setezi scopuri imposibile, ci unele care pot fi atinse uşor. Aste e greşeala pe care o fac mulţi oameni, să se întindă mai mult de­cât îi duce plapuma, pentru ca apoi să se simtă învinşi pentru că nu ating acel scop. Cel mai bine este să începi să faci mişcare trei zile pe săptămână, adică un program de care sunt şanse să te ţii. Mulţi oameni tind să exgereze, să renunţe la tot, zaharuri, carbohidraţi, şi să facă sport încontinuu. Nu poate dura mult lucru acesta pentru că organismul tău va fi şocat. Vor renunţa în­tr-un final. De aceea, consider că este mai realist să începi uşor şi să progresezi pe măsură ce treci de anumite etape. În cazul meu, în momentul când am renunţat la lac­tate, am observat cea mai mare scădere în greutate. Am slăbit cinci kilograme în mai puţin de două săptămâni. Ăsta este singurul lucru extrem pe care l-am făcut. În rest, nu am exagerat cu exerciţiile fizice, am urmat programul meu obişnuit de sport.

Cine este antrenorul ei?

Gunnar Peterson

Gunnar Peterson, celebrul instructor perso­nal din Beverly Hills, care abordează fitness-ul după principiul „Fă-o ca lumea sau fă-o din nou!“, concentrându-se pe rezultate pe termen lung, prin antrenamente variate.

 La ce a renunţat?

image

La sucuri carbogazoase şi lactate, pe care le-a eliminat din dieta ei timp de două săptămâni şi a dat jos cinci kilo­grame. „Dacă vreau să slăbesc rapid, cel mai eficient lucru este să renunţ o perioadă la lactate“, mărturisea Khloé într-un interviu pentru revista Health.

Care este exerciţiul fizic preferat?

image

Săritura cu coarda este acel exerciţiu pe care Khloé iubeşte să-l urască, pentru că este o mişcare care pare uşoară, dar, în re­alitate, te epuizează. „Sunt transpirată toa­tă, îmi pierd suflul, mă dor braţele, dar este un exerciţiu perfect pentru tot corpul.“

Ce nu ar mânca nici moartă?

image

Carne de porc. În plus, vedeta nu s-a mai atins nici de carne roşie de peste 20 de ani.

https://youtu.be/QuZ8KG9AbrgRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg