La ce pofteşte Ela Crăciun în timpul sarcinii

1 iunie, 2018
ela craciun insarcinata 2 jpeg

Este însărcinată pentru a treia oară şi s-a confruntat în primele patru luni cu stări de rău şi greţuri matinale, dar şi cu pofte care mai de care mai neaşteptate.

image

Vedeta TV pofteşte în prezent la alimentele pe care le adora când era mică. Mai exact, pâinea proaspătă cu unt şi cu sare, lucru care o surprinde foarte mult, în condiţiile în care se aştepta să râvnească după dulciuri pline de zahăr şi calorii.

„Anul trecut am reuşit să scap, cât de cât, de o aşa-zisă dependenţă de dulciuri. La acea vreme nu exista zi în care să nu râvnescu după o felie de tort, pe care o şi savuram, de multe ori, seara, tocmai când nu este indicat pentru siluetă. Am reuşit să scap de acest obicei, însă acum, primind vestea că sunt din nou însărcinată, m-am gândit că poftele de atunci vor reveni, la o intensitate mai mare. Am rămas surprinsă să constat că nu râvnesc după dulciuri, ci după alimente sărate. Ceea ce nu se întâmpla în trecut. Acum pur şi simplu îmi doresc să mă desfăt cu o felie de pâine proaspătă cu unt şi cu sare, ceea ce îmi plăcea să mănânc în copilărie. Rămâne să vedem dacă se vor schimba gusturile şi, în lunile următoare, mă voi orienta către alte delicii”, povesteşte Ela Crăciun.

Vedeta este însărcinată în patru luni şi va deveni mamă în luna noiembrie. Vestea i-a bucurat nespus pe soţul şi pe cei doi copii ai săi, Alex şi Alesia, aceştia din urmă aşteptând cu nerăbdare momentul când şi vor vedea frăţiorul sau surioara pentru prima dată.Recente pe Ok! Magazine

carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg